Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi yönetimimin yaptığı açıklamayı okumadım. Olay ilk çıktığında sessiz kalmadılarsa da etkili de olamadılar. Gücümüzü koyamadık ortaya. Adamlar TFF başkanını değiştirirken bütün kurulları ellerine alırken sessiz kalmayacaktık bir şeyler yapmalıydık.

Sikeciler ülkenin durumundan istifade etti. Su andan sonra hangi açıklamayı yaparsan yap nafile. UEFA belki bir şey yapabilir ama onlara da güvenmiyorum. Sponsorluk rüşvet falan bir şekilde hallederler.

Sporx.com

Tuchel gelmeyecegini neredeyse kesinlisti; 1 sene dinlemek istiyormus.

Adaylar Klinsmann, Hittzfeld ve Löw.

Umarim Hittzfeld olur.

Unal baskan teknik direktoru getiremedikce fenere yukleniyor ilgi dagitiyor . Fener ne kume duser nede baska ceza alir bence unal baskan artik denizliyi getirsin ve bizi iki sene sampiyon yapsin. FFP kurallarina gore cl de iki yil bisey yapamayiz zaten

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forum benim sinirlerimi bozmaya başladı.çok umutsuz mesajlar,şike sürecini takip etmeden,sportif yargı nedir bilmeden yapılan yorumlar falan..biraz hava alın arkadaşlar.

Fanatik, ntvspor ve sporx gibi şikesever sitelerin haberlerini niye buraya taşıyorsunuz.

denizli geliyor gibi doğru seçim başka çare yok cl yi unutun 5+3 ve bu leş oyuncu kadrosu ile lig lazım oda tek elde tutulur denizli var

o degilde bize teknik direktör yaninda acilen transferler lazim, orta saha da 2 sezondur formsuz olan Selçuk'u banko yapacak isim.

Inler mesela.

kanatda oyuncu lazim çünkü Bruma hariç kanat oyuncumuz yok. Emre ve Aydin yetersiz

twitterdan tepki verin ,gerekirse zorla getirsinler tucheli.

Gelmek isteyen hoca 1 yıllık mukaveleye takıldı.

Kontratı biten hocanın da canı istemiyor.

Bahtımıza küseyim.

sneijder'in sorunu o kimseyi ilgilendirmez köpek medyanın onu yayınlaması skandal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt