Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sky Sport Italia'nin haberine göre teknik direktör arayislarinda olan Galatasaray, David Moyes'e yöneldi.

Aha bi bu kalmıştı ismi geçmeyen. Şimdi tam oldu.

Sky Sport Italia'nin haberine göre teknik direktör arayislarinda olan Galatasaray, David Moyes'e yöneldi.

Aha bi bu kalmıştı ismi geçmeyen. Şimdi tam oldu.

O kadar geri zekali olamazlar herhalde. Taraftar kulubu yaksa yeridir o adami getirirlerse.

Yok belli, bunlar ortaya oyle isimler atacaklar ki sonucta en Denizli dusmani olanlar bile, "aman yeter ki Denizli olsun" diyerek sevincle kabul edecek. Baska bir sey olamaz bu.

Bence S.Yalçın bu son sayılan isimler arasında olsa,kendisini tek geçerim.

Adi gecen adamlarin hic birinin öyle ahim sahim Manciniden üstün yönleri yok bence. Böyle adamlarla ugrasacaktin da niye gönderdin lige alismis adami?

Bence Luce ile anlaşılmıştı her konuda. Son dakka ahmetov problem çıkartı ondan sonra zaten kaos başladı.

Yani şu anki hamleler doğru td yi bulmak için ama Luce olayı fena patladı.

Orada kazığı Luce mi attı yoksa Ahmedov mu bilmiyorum ama bence plansız bir işlem değildi. mancinin gönderilmesi.

Şenol hocayı getirecektik,hata yaptık. Hamza hamzaoğlu veya mustafa denizli iyi alternatifler. Yabancı hayranlığını bi tarafa bırakmalı taraftarımız. Yabancı td büyük risk.

ula geçen sezon zaten sıkıntı çektik,yaz da böyle umutsuz geçiyo.ünal baba niye böyle yapıyon ya...tuchel o kadar üzmese de millet analizlerini koydu buraya ya,gelmiş gibi konuştuk.yazık değil mi bize..hani GS taraftarı ne isterse o olurdu..

bizim türk futbolcular gazla çalışıyo malesef, klinsmann'ın da teknik taktik bilgisi çok üst düzey olmasa da oyuncuları fazlasıyla motive edebilen bi hoca.ben eğer gelirse başarılı olacağını düşünüyorum.

Dunyanin en tatli ve kolay isi Amerika'nin TD'ligi olsa gerek. Ordaki rahat ve stressiz ortami birakacagini tahmin etmiyorum. Ama eger gelirse ben de basarili olacagini dusunuyorum.

almanya portekiz gana gurubundan abd gibi yasli oyunculardan kurulu bir takim cikabilecek ve klinsmann in teknik taktik bilgisi iyi degil denecek yok artik diyorum

bana gore kesin klinsmann gelecek :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt