Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza hamzaoğlu'na şans verilebilir.1 senelik sözleşme yapılır hamza-tugay ikilisi takımın başında olur hamza milli takım aralarında gittiğinde takımı tugay çalıştırır eğer umut vadeden bir performans gösterirse seneye uzun vadeli anlaşma yapılır kalitesiz yabancı geleceğine advocaat-moyes-jol gibi kulüp içinden olan hamza'ya şans verilebilir.

denizli 8jk'nin cöp kadrosuyla miy miy futbol oynatmis olabilir. lakin milli takimda ve fenevde oynattigi futbola bakarsak - ki kadro kalitesi cok iyiydi - hep baskin ve ofansif futbol oynatmistir

herseyden önce tecrübesiyle ve ligi tanimasiyla cok sey katacaktir. ayrica unutmayalim ki, rakiperin hocasi ersun yanal denen anadolu kulübü capindaki hoca ve bilic denen 3. sinif hoca

ligi ve kadromuzu taniyan hoca ile sampiyon oluruz. kaldi ki, denizli'nin sisteminde 10 numaralar hep özel ve önemlidir. sneijder en iyi sezonunu yasayabilir (bknz. revivo).

hamza hamzaoğlu'na şans verilebilir.1 senelik sözleşme yapılır hamza-tugay ikilisi takımın başında olur hamza milli takım aralarında gittiğinde takımı tugay çalıştırır eğer umut vadeden bir performans gösterirse seneye uzun vadeli anlaşma yapılır kalitesiz yabancı geleceğine advocaat-moyes-jol gibi kulüp içinden olan hamza'ya şans verilebilir.

tugay ayrildi bir kac gün önce.

Ligi bilmek TR yi bilmek nafile.

Gelen TD ,,ofansif formasyonlu ofansif oyuncu tercihler ile baskılı presli atak futbolu" oynatsin yeter

Türk ligi bunu gerekdiriyor

* LG G2 Tapatalk *

Maalesef Türk ligi şike yapmayı gerektiriyor, bu ligde şike yapan şampiyon olur, hemde cezası yok, TD yi düşünerek zaman kaybediyoruz CL de başarılı olabilecek biri gelmeli, çünkü ligi bırakmazlar bize.

adım adım mustafa denizli olucak galiba şimdiden hayırlı olsun diyorum durum onu gösteriyor :(

Eğer Mustafa Denizli gelecek olursa bir yıl daha çöpe gider ben size söyleyim.

Mustafa Denizli Bjk ve şikecileri şampiyon yaptı ama nasıl? Bizim 5. şikecilerin 4. olduğu sezon Sivasla yarışarak şampiyon yapabildi. Ertesi sene malum.

Şikecileri şamp yaparken de 4-3 Antep maçını hepimiz hatırlarız sanırım. Hadi bunlara başarı dedik ya sonrası. Son 20 yılda başka ne başarısı var?

Açık söyleyim ben Denizli'nin başarılı olacağını sanmıyorum.

125507_roberto_1.jpg

Denizli gelecegine Dick gelsin.

Dick mick gerek yok öyle.

Denizli dışında bu takımı bu kadar geç kaldıktan sonra bahane üretmeden ayağa kaldırma ihtimali olan tek isim dahi yok.

martin jol gelirse o bülent tulunu yaksa bu taraftar hakkıdır. futboldan bukadar anlamayan bi adamın başkanın danışmanı olduğu ortamda doğru kararlar verilmesi imkansıza yakın. fatih terim zamanında bu adamı floryadan uzak tutarak bize en güzel iyiliği yapmış. fatih terimin büyük satışı sonrası ivmemiz hızla düşüyor ne yazıkki sürekli yanlış tercihler yapılıyor

Juande Ramos için baskı yapılmalı.Denizli filan gelirse sene geçmez.Adam 22 sene evvel ayrılmış.O günden beridir abuk subuk takımlar çalıştırıp durmuş.Vizyon sıfır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt