Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az ama neye gore az? Kistasin ne yani? :D

Avrupa'nın diğer takımlarına baktığımızda senelik 30 milyon eurol alanlar vs. var ayrıca futbol ekonomisinin 10 sene içinde ne kadar gelişeceğini tahmin etmek zor değil mesela bu anlaşma 5 yıllık olsa senelik 8 den çok iyi derdim ama 10 yıllık olması biraz bozuyor işi bunun için tabi yönetimi falan suçlayamam çünkü bu şike işi önümüzde duran men tehlikesi falan daha yükse bir anlaşmayı doğal olarak engelliyordur.

fb cok daha genis bir anlasmayla yillik 8.5 milyon dolar alirken, yillik 11 milyon dolara yakin bir anlasma, güzel bir anlasma. 3 senede yüzde 50den fazla büyüme kolay bir is degil. Pesinatla bu seneki bütceyide rahatlatmislar.

fb cok daha genis bir anlasmayla yillik 8.5 milyon dolar alirken, yillik 11 milyon dolara yakin bir anlasma, güzel bir anlasma. 3 senede yüzde 50den fazla büyüme kolay bir is degil. Pesinatla bu seneki bütceyide rahatlatmislar.

Tek problem anlaşmanın 10 yıllık olması bence. 10 yıl içinde futbol ekonomisinin muhtemel gelişimini düşünürsek bu anlaşmayla geride kalmamız kaçınılmaz.

Aysalin en begendiğim özelliği bu. Diğer takimlarin Aysali sevmemesinden nedeni bu. Büyümek. Galatasarayin son 3 senedeki büyüme orani inanilmaz. Sanirim en yüksek büyüme oranina son 3 yilda biz sahibiz.

Forma reklamın anlaşmasında da yıllık 8 milyon eurluk 5 yıllık bir anlaşma bekliyorum şahsen.

O takımlara bizden daha fazla yatırım yapar tabiki de nike. Ben her sene liverpool forması alıyorum. Sizce her sene Galatasaray forması alan bir liverpool taraftarı var mıdır

Dünya Kupasından onca hocanın adı geçerken Aguirre ve ya Sampaoli'nin ismi neden geçmezki? Meksika ve Şili kupada beklenenden fazlasını yapıyolarsa hocaları sayesindedir bana göre.

Galatasarayin daha da büyümesi icin. AVM, Villa tarzinda sürekli gelir getirecek projeler önemli. Barbara Berlusconin yaptiği, Casa Milan projesini cok begenmistim. Hatta Real Madridte hemen arayarak bilgi istemis. Futbolda artik bu tür projelerin önemi büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt