Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'nin gönderilmesinde taraftar tavrının da etkili olduğunu düşünüyorum.Çok az destekleyen vardı.Herkes Lucescu kesin gelir gözüyle baktığı için gönderilmesini istedi.Şimdi Mustafa Denizli, Hikmet Karaman falan konuşuyoruz.

Karaman başkanı başarı konusunda ikna edebilirse yeni hocamız olabilir bence. Mancini'den sonra yeni bir macera aramayı sanırım başkan da istemiyor.

Hikmet Karaman Mancini'den daha büyük bir macera bana göre.Şampiyonlar liginde oynuyoruz, Sneijder falan var bu takımda.

Mancini'yi yolluyorsan getirecegin adam ondan iyi veya en az onun kalibresinde olmali

Suan ki hangi aday ondan daha iyi?!

Haldun ustunel ile kesin hoca adaylari hakkinda fikir alis verisinde bulunmuslardir

Bosuna cikmadi bu haberler

Hikmey gelecegine yilmaz vural gelsin ya

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancininin yollanması büyük hata..

Şamp liginde oynarken rakip kim olursa olsun çekinirdi , juveyi eleyen adam.

Bütçenin düşük tutulması tamamen manciniyi istifaya zorlamak içindi , konuşulan hocaların hiçbirisi ombütçwyi kabuletmez zaten.

Gercegini gonderip cakmasini almak neyin kafasi arkadas?

Neyse yalan haber oldugundan zaten pek takmiyorum..

★☆★

Ya Karaman sike yaptigi sabitlenmis biri hala bizim takimla adini aniyor millet! Iyi o zaman, Aziz Yildirim'i da baskan secelim bari.

Türk hocaya karsi degilim, ancak Hikmet Karaman gibi komik bir duruma düsmemeli Galatasaray.

Imkan varsa Ertugrul Saglam, olmuyorsa Tolunay Kafkas tercihimdir.

Hoca konusunda büyük beklentilerim yok artik. Cok da farketmiyor bu saatten sonra acikcasi.

Boş yere vakit harcamanın bir anlamı yok,

Getirsinler Denizli'yi bir an önce de transferleri halledip kampa başlasınlar.

Zannetmiyorum ama eğer Türk teknik adam gelecekse Ertuğrul Sağlam olabilir. Tolunay veya Hamza hoca da olabilir. 70 tane takım değiştirmiş adamlara gerek yok. En azından genç bir teknik direktörümüz olur. Kendini daha da geliştirip uzun yıllar bizimle beraber olabilir.

Ertugrul sağlama hayır demem , fosil adamlar geleceğine efendii bir türk adam gelsin ama üzerindeki baskı muazzam olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt