Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter kim olacaksa olsun artık su takımın teknik direktörü millet sezonu açtı bizim ne td belli ne sponsor

Cassio Lincoln ü hatırlayanlar ??

[attachment=11289:cassio_lincoln_alex_de_souza.jpg]

Ekli dosyalar

• cassio_lincoln_alex_de_souza.webp
    cassio_lincoln_alex_de_souza.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 216
Oha Karaman gelirse harbiden yuh derim. Galatasaray bu kadar düşmez düşemez ya. O kadar da değildir yani o günler henüz gelmedi yani inşallah hiç gelmez ama yok yani o günler daha gelmedi.

Hey sexy lady

O taktikler neydi

Hey sexy lady

Sampiyon yap bizi Denizli !

Hikmet Karaman Mancini'den daha büyük bir macera bana göre.Şampiyonlar liginde oynuyoruz, Sneijder falan var bu takımda.

Mancini'yi yolluyorsan sağlam bir alternatifin elinde olması gerekirdi. Biz dereyi görmeden paçayı sıvadık. Şimdi elde kalan seçenekler kısıtlı. Karaman konusunda ciddi şüphelerim var. Birincisi, ciddi bir başarısının olmayışı. Başarıdan kasıt taktik açıdan bizi ileri taşıyıp taşıyamayacağı sorusu. Bunu daha önce yapabilmiş mi? Aldığı takıma kuvvetli bir taktik anlayış aşılayabilmiş mi mesela? Bu anlayışla direktörlük yaptığı takımın hedeflerine ulaşmasını sağlamış mı? Belirgin bir çıkış yakalayabilmiş mi? İkincisi ise kadrodaki kaprisli futbolcuları idare edebilme ve camianın baskısını kaldırabilme hususu. Bu ikisini bir arada yürütebilir mi? Bence zor. Görünen tek bir artısı var o da yerli oluşu ve ligi tanıyor olması. Fakat bu kriter tek başına yeterli değil. Günü kurtarma peşinde olduğumuzu düşünmüyorum, her ne kadar 4. yıldıza çok önem veriyor olsak da.

Benim korktuğum şey, elde kalibre yabancı bir alternatif kalmayınca macera aramıyoruz diyerek yerli teknik adamlara yönelmemiz. Kararı verecek olanların bakış açısından olaya bakmaya çalışınca böyle bir söylemle karşımıza gelebilme olasılıkları olduğunu yok sayamayız. Şu aşamada yerli kim gelirse gelsin yapılacak yorumlar üç aşağı beş yukarı aynı olacak. Macera aramak istemedik ifadesi de bu söylemlerin içinde mutlaka yerini bulacaktır, buna adım gibi eminim. Kalibre olmayan veya umut vaat etmeyen yabancıyı da taraftara nasıl kabul ettireceksin? Umut vaat edip tam anlamıyla maceraya dönüşen ve fiyaskoyla sonuçlanan sayısız örnek varken bunu yapmak kolay olmayacak. Gerets mesela bu anlamda sıra dışı bir örnekti. Rijkaard ve Skibbe ise belki tamamı kendi ellerinde olmayan sebeplerden ötürü bu klasik senaryonun aktörleri oldular. Yönetim çok zor bir dönemece girdi. Umarım en hayırlı kararı verebilecek şans ve dirayete sahip olurlar.

H. Karaman ikinci Terim olur diyenler ?

* LG G2 Tapatalk *

Saçları Sarı, Giyimi Kırmızı

Asaletli, Şampiyon Yapar Bizi

Ak Sakallı Dede Gibi Bilgili

Cool Adamdır, Yok'dur Onda Sınır

Bir Bakışı Dünya'daki Bütün Buzları Eritir

Bir Denizli Bin Fenerliyi Bitirir

Deniz'de Fırtınalar ve Şimşekler Yükselir

Hey Sexy Lady - Mustafa Denizli !

Gyan 42 yasında olsa da degerlendirilmeli.Harikulade bir topcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt