Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moyes le anlastik mi?

Moyes' takımın başına getirmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna Aysal, "Şu anda düşünmüyoruz. Onun da acelesi yok. Ama öncelikli olarak listemizdeki iki Alman teknik adamdan biri ile anlaşamazsak ileride bize iyi bir alternatif olabilir. Moyes çok deneyimli bir hoca izlemedeyiz" dedi.

Kısıtlamalar faşizm kokan bir lig ne kadar lezzetli olabilir ki..

Resmen kalitenin önünü tıkıyorlar..

Adam Bruma'yı getirmiş pırıl pırıl uçuyor kaçıyor ama kontenjana takılıyor..

Tribünleri doldurmanın mantığı yerli oyuncularımızı izleyelim bakalım nasıl oynuyorlar ihi felan mı?

Amaç iyi futbol seyretmek değil mi?

Sanayileşen futbolda..

Taraftar profilini seyirciye çevirmek istemiyorlar mı?

Digiturk tonlarca parayı yığmıyor mu?

Aptalca..

Hangi futbolsever yerli bir oyuncuyu izlemek için dekoder alır abi..

Yabancıyı komple yasaklayacaksın görecekler o futbol sanayisini nasıl çöküyor görecekler..

Türkiye'yi hala yıllar önce isimsiz yabancıların top koşturduğu ''yabancı çöplüğü'' zannediyorlar..

Bugün Konyaspor'un forveti Gekas Dünya kupasında oyuna kurtarıcı olarak giriyor la..

Farkında değiller..

Moyes, ferguson lobbisi ve ingelterede kolay kolay adam kovulmaz bir ortamda, manu gibi takımdan kovulmuş birisi.

Tercübe buda tabiki :)

Edit: everton döneminde güzel işler yaptı ama. Hakını yemeyelim.

görünüşe göre önemli bunak adaylar kabul etmezse bu gelecek en son çare

10479073_10154314811205694_5734612723876887366_n.jpg

Arkadaşlar Amerika'nın tüm maçlarını seyrettim, Klinsmann çok defansif oynatiyor takımını, oyun stili bizim takıma uyarmı emin degilim. Fazla pres yapmadan alan defansı ve kontra taktigi. Tabi bu defansif strateji amerika takımının düşük seviyesinden kaynaklanabilir, ama Klinsmann'a o kadar olumlu bakmıyorum kendi adıma

ben bisey anlamadim simdi bu adam istanbula geldi bizimle gorustu bizim baskanda onceligimiz iki alman isimmi dedi ?

ben bisey anlamadim simdi bu adam istanbula geldi bizimle gorustu bizim baskanda onceligimiz iki alman isimmi dedi ?

Sayın moyes bey cv niz çok güzel , biz sizinle irtibata geçeriz denmiş.

Kısaca başkan çok profesyonel , mou 'yu da davet edebilir ne var bunda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt