Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufuk gidiyorsa, Eray'a mı kaldık şimdi, korkunç.

Başka bir sektörde ilerlemeli o çocuk, kalecilikte zaman kaybetmesin boşuna.

O kadar kaliteli yerlilerimiz var ki, transfer yapmayalım, hatta yedek kalecimizi falan da bırakalım.

Helal.

İspanyol gazeteci Chema Fuente, Atletico Madrid'in Galatasaray’dan Bülent Tulun’la görüşüp Sneijder’in transferi için bilgi aldığını aktardı

Sözleşme uzatılmayacaktı Mancini kalsa.Şimdi ne olacak bilmiyorum ama Ufuk > Eray + Aykut.Düzgün bir yedek kaleci alacaksak hepsi gönderilsin yoksa Eray ve Aykut gitsin Ufuk kalsın

bencede ufuk yedek kaleci olarak kalmadı benim aklımda şu var geçen sene real fener maçlarında ufuk neden oynamadı da eray oynadı

bencede ufuk yedek kaleci olarak kalmadı benim aklımda şu var geçen sene real fener maçlarında ufuk neden oynamadı da eray oynadı

İyi ki oynadı da, altyapıdan gelen herkese Tanrı gözüyle bakan taraftarlar da görmüş oldu Eray'ı.

Yoksa sürekli şans verilsin de görelim tribiyle Emre Çolak, Aydın falan gibi 10 sene daha kalırdı takımda.

İyi ki oynadı da, altyapıdan gelen herkese Tanrı gözüyle bakan taraftarlar da görmüş oldu Eray'ı.

Yoksa sürekli şans verilsin de görelim tribiyle Emre Çolak, Aydın falan gibi 10 sene daha kalırdı takımda.

onlar önemli maçlardı okadar önemi büyük maçlarda kaleyi eraya emanet etmek hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt