Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi gs transfer yapamiyo para yok pul yok td yok. Ulan hic mi bizden topcu istenmiyor. Kimse gtmedi

unal-aysal_1891.jpg

De Marke ‏@demarkesports 1 gün

Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden Izet Hajrovic'in FIFA'ya yaptığı geçici lisans başvurusu kabul edildi ve Galatasaray'dan bedava ayrıldı.

çıldırmamak elde değil

Ne hoca var elde nede oyuncu birde hajrovic kaçıyor oohh mis

Geçici lisansı veriyor FIFA her olayda. Bizim Hajro'ya davamız ayrıca olacak sanırım. Fener Ortega davasını kazanmıştı.

Haftasonu tatil, bizimkiler çok çalışıyor, gündem yoğun, tatil de mi yapmasınlar.

Yat zamanı çabuk!

bu şartlarda üzülerek belirtmeliyimki camia içindede baskı olacağı için teknik direktör mustafa denizli olacak

David Moyes: "Souness'tan bayrak hikayesini öğrendim. O bayrağı oraya tekrar ben dikerim. Galatasaray'da çalışmak için can atıyorum"

Ulan bu Hajrovic'in de bu kadar karakter yoksunu olduğunu düşünmemiştim.Tam karaktersiz çıktı.

Bu arada Fener'in Diego transferi ne oldu, yattı mı?

Yatmamıştır, o parayı kimse vermez Diego'ya Fener'den başka. Ki destek alıyorlardır zaten hepimizin de tahmin edebildiği gibi.

Salih'ten de para alacaklar zaten.

KAP bildirimini yapalı yaklaşık 1 ay oldu herhalde, hiç ses yok o zamandan beri. Bizim Sneijder transferi bile KAP'a bildirildikten 2 hafta sonra açıklanmış.

Edit: 17 Mayıs'ta bildirmişler KAP'a, 40 gün falan olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt