Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP bildirimini yapalı yaklaşık 1 ay oldu herhalde, hiç ses yok o zamandan beri. Bizim Sneijder transferi bile KAP'a bildirildikten 2 hafta sonra açıklanmış.

Edit: 17 Mayıs'ta bildirmişler KAP'a, 40 gün falan olmuş.

Ses var aslında, çıkıp kongrede mi ne dedi ya, Diego transferi tamam diye.

Dediğim gibi boşverelim bize ne, biz kendi işimize bakalım.

Yerli transferi yapmamız lazım, 2-3 tane alabileceğimiz adam var, hoca konusunu bahane ediyoruz.

Denizli olucağını hiç sanmıyorum.Kırk defa açıklama yapıldı Türk hoca kesinlikle getirilmicek diye....Yönetim ve Başkan da açıkçası bıkkınlık seziyorum.Fm oynarken 2.sezon sonra sıkılıp yeniden kariyer açan oyuncular gibi oldular...

David Moyes: ''Souness bana Fenerbahçe’nin sahasına bayrak diktiğini anlattı. Sanırım bunu tekrarlamaktan büyük haz duyacağım.'' (Milliyet)

Gelsin

Acaba bir yedek kaleci alınacak mı bu sene ? Çünkü gecen sene Muslera 'nın sakatlanması ligden kopmamiza neden oldu şampiyonlar ligine de elenmemize neden oluyordu..Gerçekten güvenli bir Türk kaleci bulalım idare edecek.

Transferi,hocayı bir kenara bırakıp Hajrovic konusunda hesap vermeli yönetim.Bu adam niye transfer edildi,neden parası ödenmedi,nasıl bu kadar kolay kaçabildi,şimdi ne olacak,3.5 Milyon Euro bonservis zararını kim karşılayacak,bu transferden kimler pay aldı,sorumlular istifa edecek mi,bundan sonra ne olacak ?

Twitter hesabı olanlar bu soruları Emir Sarıgül ve Sedat Doğan'a sorsun,ben sordum.Şişli Belediyesi kadar Galatasarayla ilgilenmediği için cevap vermeyecektir Sarıgül.Yine de taraftarın sessiz kalmaması gerekir.Rezalet resmen,bizde neler bekliyoruz bu adamlardan.

bu hayroviç olayı aleyhimize sonuçlanırsa başkan cebinde ödemeli takımın giden parasını. böyle bir ihmarkarlık affedilemez.. aksi takdirde taraftar olarak gözümde değerini sıfırlar. ayrıca hayroviçin bir bosnalı müslüman olarak bu derece karakter yoksunu olması ciddi derecede üzücü

Bu sene her branşta berbat bir sene olacak. Belli oldu gidişat.

bu hayroviç olayı aleyhimize sonuçlanırsa başkan cebinde ödemeli takımın giden parasını. böyle bir ihmarkarlık affedilemez.. aksi takdirde taraftar olarak gözümde değerini sıfırlar. ayrıca hayroviçin bir bosnalı müslüman olarak bu derece karakter yoksunu olması ciddi derecede üzücü

İnsanları din ve tabiyetlerine göre sınıflandırmaktan vazgeçin artık bu ülke yıllar boyunca en büyük kazıkları müslüman Araplardan yedi hala da yiyor

Bir Ribery değil sevdirsin gitsin geçici lisans ta dava yı kaybettiğimiz anlamına gelmez yine peşin hükümlü olmaya gerek yok eğer parası ödenmişsse öttürürüz

evet bi ribery değil ama bu adama 3.5 milyon euro verdik giden gene Galatasarayın paraları , para ödeme melesesinde ben yönetime güvenmiyorum kesin paralar ödenmemiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt