Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moyesi çok tanımam yani takip etmedim ama ferguson kendi yerine istediğine göre muhakkak iyi hocadır diye düşünüyorum Manchester da başarılı olmaması da pek kriter değil sonuçta her hoca her takıma uyum sağlayamayabilir ama beni düşündüren Everton da bildiğim kadarı ile ne Avrupa da nede kendi liglerinde kupa başarısı yok bize gelince neler yapabilir bilmiyorum bildiğiniz gibi bizim takım gazla çalışıyor o gazı verebilecekmi o önemli :) tuchel de olduğu gibi bir arkadaş tanıtımını yaparsa memnun olurum yada yapıldıysa link verirseniz sevinirim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fransa basını yazmış galiba mevlütü.

3 transfer yaptık..

mevlüt

olcan

kaan baysal

tarık çamdal ve gökhan töreyi de almalıyız.

Sili gelecek yil copa america'nin ev sahibligini yapicak yani sanPauli ordan gitmez

Mevlüt, kazmanin önde gideni ... bu transferide bülent tulun kendi kafasina göre yapti ...

Gelecek hafta hareketli olacak gibi görünüyor...Mevlüt,Olcan icin müspet aciklamar gelebillir,söyleyeyim dedim..Hadi bakalim hayirlisi olsun.

Mevlüt ve olcan iyi transferler. Bir stoper bir sağ bek bir yabancı forvetle eksik kapanır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mevlüt ve olcan iyi transferler. Bir stoper bir sağ bek bir yabancı forvetle eksik kapanır

Sent from my iPhone using Tapatalk

seneye bruma var bi de..belki endoğan sürpriz olur..umut gündoğan,ibrahim coşkun ve hüseyin altuğ şans bulabilir.tabi hocaya bağlı.

Bu kadar genç oyuncu topluluğu eğer boşa giderse bu tamamen yönetimin hatası olur. Bu Td seçimi yönetimin son hakkı bunda hata yapma lüksü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt