Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramazanın 2.gününe giriyoruz değil pide yemeyi canlı gözlerimle bir tane pide bile görmedim..

David Moyes gençlerle arası iyi olan ve motivasyon konusunda üst düzey bir teknik adam bildiğim kadarıyla.

Fernando Muslera

Tarık / Şener - Semih Kaya - Koray Günter - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk İnan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak / Mevlüt

Teknik Direktör : David Moyes

Semih Kaya ve Koray Günter STSL adlı berbat ligi rahatlıkla götürür fakat Avrupa arenasında ne olur bilinmez.

Bu yüzden birde yabancı stoper kiralanmasından yada Chedjou ile devam edilmesinden yanayım.

Opsiyonlu olarak kiralayabilirsek Doria gerçekten çok işimize yarar ve iyi bir yatırım olur.​

GS tarihinde ilk defa kume dustugunde senin yakana mi yapisalim

james sneijderin b.ku olamaz,monaco 45m verdiyse o onlarin malligi,adam her hangi iyi bir futbolcunun yeteneklerine sahip fazlasi yok,sneijderle mukayese etmek futbol cahilligidir.

GS tarihinde ilk defa kume dustugunde senin yakana mi yapisalim

Kulübü yöneten , Türk Futbolu adından olmayan bir ülkenin futbolunu yönetmeye çalışan bir zihniyet varken ben mi suçluyum ?

Her şey bizi buna zorluyor başka alternatif varda biz mi düşünmüyoruz çok bilmiş sayın Cund anca forumda saçma işler peşinde koşsan.

Kulübü yöneten , Türk Futbolu adından olmayan bir ülkenin futbolunu yönetmeye çalışan bir zihniyet varken ben mi suçluyum ?

Her şey bizi buna zorluyor başka alternatif varda biz mi düşünmüyoruz çok bilmiş sayın Cund anca forumda saçma işler peşinde koşsan.

kume dusurme bizi 1ader hadi NASH

cocuk yasinla laf yetistirme tekmeyi vurdummu baska foruma postalarim seni bunu da bilmis ol HADI NASH

:D Cund Cund Cund :D

Yine boş ve gereksiz işler , sözler yine sen ...

Acınacak halin var. Hadi tekmeyi vur ve başka foruma postala beni nasıl oluyormuş bir görelim çok merak ettim. Hala trollük peşinde kendisi.

:D Cund Cund Cund :D

Yine boş ve gereksiz işler , sözler yine sen ...

Acınacak halin var. Hadi tekmeyi vur ve başka foruma postala beni nasıl oluyormuş bir görelim çok merak ettim. Hala trollük peşinde kendisi.

kime aciyon 5 iqnla

yuru git nobette kadro kuran oglanlara ayiracak zamanim 0

YRU git

Bir Hayri Cund'un kolay yetiştiğini sanıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt