Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal'ın dediği hiçbir şeye itimadım yok. Adam şimdiye kadar şunu yapacağız dediği 20 şey varsa, 15i fasa fiso çıktı. "Bu federasyon devam edemez" "Mancini ile uzun vadeli planlarımız var" "Terimden çok memnuniz, nerden çıkıyor bu dedikodular" "borçları kapatıyoruz" vs. Vs.

Adam Galatasaray'ı babasının çiftliği gibi yönetiyor ve de işin kötüsü beceriksiz bir başkan. Yildirim ve Demiroren Terim'i bizden koparmak icin kumpas kurmuşken, bu durum acik acik ortadayken, onlarin ekmegine yag surmek nasıl bir kafadır? Adam tecrubelendikce sapıttı. Kendisine yalakalık yapmayan güçlü isimleri de yönetime sokmadığı için kimse kral çıplak demiyor!

Kampa 15 gun kalmis, hoca gelecek de, takımı tanıyacak da, transfer listesini verecek de, transferler yapılacak da... Ölme eşeğim ölme. Başarılı olsak da olmasak da bu sezon, yönetim her halükarda rezalet, bitik bir durumdadır. Şimdiye kadar bu kadar plansız, programsız, lakayıt ve dünyadan bihaber bir yönetim görmedim. Ne istediklerini biliyorlar, ne de bildiklerini zannettikleri saçmalığı uygulamayı... Yeter lan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ünal Aysal çılgına döndü! Mancini'yi kim gönderdi? - Milliyet Haber

(Selcuk ve Burak)

magath-schalke.jpg

Getirin su piskopat'i

Medyadaki hiçbir haberi takip etmiyorum bizimle ilgili.

Bence siz de öyle yapın, zamanınızı boşa harcamayın.

hoca yok transfer yok para az işler bu sene de yolunda gitmeyecek havası var şu mübarek ramazan ayının ilk günlerinde HAYIRLISI diyelim...

Yonetim zayif kaldi gibi. Hersey baskanin eline bakiyor gibi bir izlenim var. Mutlaka 1-2 guclu dinamik isim daha lazim yonetim kurulunda ozellikle futbol subesi ile ilgilenecek. Durust ve albayrak'i gondermekbuyuk hataydi. İyi calisan bir ekiplerdi. Onlar olsaydi terim belki milli takima gitmezdi.

Ufak ufak yanlislar ile kendimiz de onumuzu kestik. Neyse, olan olmus artik. Onumuze bakmak lazim.

Umarim takimi hirsli oynatan bir hoca gelir. Baskasi turkiyede kabul gormuyor.

para olmaması yüzünden zaten nike ile 10 yıllık anlaşma yaptık ve 10 m € nakit aldık sanıyorum. kulüp çok sıkışık durumda. eldeki oyuncuları tutup (şino, muslera gibi) birkaç yerli takviyesi ile ligde bir şeyler yapabiliriz. hocaya da çok fazla para vermeye gerek yok. moyes 12 m sterlin yazmışlar 3 yıllık. çok para gerek yok. bir arkadaşın da dediği gibi uefa dan toplu ceza falan da gelecek olabilir. transfer hareketi hiçbir kulüpten yok henüz. pis kokular geliyor cidden.

milliyet spor servisi tüpçünündür

vatan gazetesine bakmadım bugun ama açıp bakarsak buyuk ıhtımalle orda da o haber benzeri bişey vardır. o da tüpçünün

hürriyet

fotomaç

takvim

sabaha girmiyorum bile

Bu sezon da basarisiz olursak Ünal Aysal ve yönetimi kesinlikle gider.

Yeni sezona girecegiz.

1. Hoca yok

2. Transfer yok

3. Sponsor yok

4. Gidenler yok

Yönetim tatilde falan herhalde...

Temmuz'a girdik

Lig biteli 1.5 ay oldu neredeyse!

En azindan 3-5 futbolcu gönderin bee..

10458153_804959596216193_2422576331888916276_n.jpg

Olcana gerek yok A7 ligin tozunu attırıcak bu yıl. 10 gol 15 asistlik bir performans bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt