Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moyes'i son 9 ay ile değerlendirirsen haklısın. Ama Ferguson'un güvendiği bi adama ben de güvenirim :ka21:

Bence mesele Ferguson kime güvendigi degil, Sampiyonluk oynayan takim için iyi bir teknik direktör bulmak. Moyes eskiden Evertonda kötü degildi ama o kulüp sampiyonluk için oynamadi yani bizim kulüpte gibi her hafta yenmek mecbur degildi orada.

Kagawa, Nani ve Zaha bench warmer otururken o Young ve Valencia gibileri terich etti, United'i en zayif rakiplere karsi yenildi çok rezil oldu Moyes hoca oldugu sezon, oyuncularin yarisi onu istemedi çok durgun durum vardi oyuncular ve onun arasinda.

Bence mesele Ferguson kime güvendigi degil, Sampiyonluk oynayan takim için iyi bir teknik direktör bulmak. Moyes eskiden Evertonda kötü degildi ama o kulüp sampiyonluk için oynamadi yani bizim kulüpte gibi her hafta yenmek mecbur degildi orada.

Kagawa, Nani ve Zaha bench warmer otururken o Young ve Valencia gibileri terich etti, United'i en zayif rakiplere karsi yenildi çok rezil oldu Moyes hoca oldugu sezon, oyuncularin yarisi onu istemedi çok durgun durum vardi oyuncular ve onun arasinda.

Sign

Bilemiyorum. Bu ligde her şekilde iş yapar gibi geliyor bana. Kanat oyununu seven bi hoca, gelirse kanat oyuncusu aldıracaktır mutlaka. Bizim ligde de takımların kapandığını düşünürsek genelde iş kanat organizasyonlarına kalıyor zaten. Bilemedim.

Suan futbol dünyasinda taktiksel anlamda iyi türk teknik direktör olmadigina göre bence yabanci hoca almayiz, zaten iyi türk futbol teknik direktörlerin çogu en büyük özelligi, kendi oyunculari motive etmek. Ama taktik ve strateji yetersizse Galatasary gibi büyük kulüpte basarili olacagini pek sanmiyorum.

Yanal bu sezon basariliydi çünkü Fenev bizim gibi kaliteli yerli fakirligi çekmiyorlar, ayrica bu sezon en az 8 orta saha oyunculari vardi ve Avrupa da oynamadiklari için pek maç da oynamaya gerek kalmadilar.

alex ferguson m.unitedi calistirdigi ilk yil 1986/87 sezonunda manu. ligi 11.bitirdi 87/88 sezonunda 2. 88/89 sezonda 11. 89/90 sezonda 13. 90/91 seozunda 6. 91/92 sezonunda 2. ve 92/93 sezonunda sampiyon oldu.Moyesi 1 yil ile b.kun icine sokmanin anlami yok,M.unitedin efsanesi a.ferguson ilk 6 yilinda rezildi atip tutmadan once bilipte konusun

Bilemiyorum. Bu ligde her şekilde iş yapar gibi geliyor bana. Kanat oyununu seven bi hoca, gelirse kanat oyuncusu aldıracaktır mutlaka. Bizim ligde de takımların kapandığını düşünürsek genelde iş kanat organizasyonlarına kalıyor zaten. Bilemedim.

Adam kanat oyunculari sirf ceza sahasinda orta versin diye oynatiyor, o Fulham maçi izle istersen.

Mata'yi zaten sirf taraftari sakinlestirmek için aldilar

Taktikten pek birsey anlamiyor, 2-3 yenilgi sonra türk medyasi ona fena çakar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vsG0vxvYzNA[/media]

Mancini'yi çok elestirdim ama adam en azindan taktikten birseyler anliyor :D

4. yıldız senesi.

oluşan baskıyı hissetmyor musun.

Yoo ne baskısı? ne olacak 4. yıldızı katınca başımız göğe mi erecek? 3'ü taktık da ne oldu? 3 yokken UEFA'yı kaldırmıştık 3'den sonra Avrupa'da belimizi bile doğrultamadık. 3 yıl sonra takalım 4. yıldızı ama 3 yılın ardından tıkır tıkır işleyen sistem kuracağız deseler kabulüm mesela.

alex ferguson m.unitedi calistirdigi ilk yil 1986/87 sezonunda manu. ligi 11.bitirdi 87/88 sezonunda 2. 88/89 sezonda 11. 89/90 sezonda 13. 90/91 seozunda 6. 91/92 sezonunda 2. ve 92/93 sezonunda sampiyon oldu.Moyesi 1 yil ile b.kun icine sokmanin anlami yok,M.unitedin efsanesi a.ferguson ilk 6 yilinda rezildi atip tutmadan once bilipte konusun

He zaten o zaman ki kadro simdiki kadro kadar güçlüydü.

yav he he

Moyes, bir kaç puan ileride sampiyon olan United kadrosuyla top 5e bile giremedi.

Ayrica o zamanki futbol bambaskaydi

ulan ise bak b.korkmazi isteyenler moyes hakkinda analiz yapip taktikten futboldan anlamaz diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt