Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM oynamıyoruz, öyle gereksiz oyuncuların hepsini gönderip, Continue Game yapmakla olmuyor bu işler.

Gerektiğinde Load Game falan.

Ben çok transfer beklemiyorum açıkçası, Olcan alınır, Tarık olmuyorsa Şener ve İshak bir de belki Mevlüt.

Yabancıdan bile şüpheliyim ki yer yok zaten.

Alabileceğin en kaliteli forvetlerden birini Drogba'yı da izledik Burak'da çok mu gol attı? Burak'ı kesip yerine yabancı oynatmak için 1 ekstra yerli daha alman lazım takıma. Aldığın yabancının maliyeti + yerlinin maliyeti demek bu da. Kadro zaten şiş diyoruz size de adam yetmiyo.

Drogba şov transferiydi. Verebileceğinin maksimumu buydu zaten çünkü son demindeydi. Şimdi gittiği yere bakarsan anlarsın demek istediğimi. Biz zaten fiziği düşmüşken aldık adamı, herif Çin liginden geldi buraya. Burak'a gelince 50 yıl da uğraşsa Galatasaray'ın forveti olamaz. En fazla yedek oyuncusu olur. yatsın kalksın bu kepaze TFF'ye dua etsin diğer arkadaşlarıyla beraber. Başarı için maliyet gerekiyor. Ayrıca ben mi dedim devre arasında çöplere dünya parayı harcasınlar diye? Adam gibi yönetsinler şu transfer işini. Son olarak İshak+Dzeko her türlü döver.

Drogba şov transferiydi. Verebileceğinin maksimumu buydu zaten çünkü son demindeydi. Şimdi gittiği yere bakarsan anlarsın demek istediğimi. Biz zaten fiziği düşmüşken aldık adamı, herif Çin liginden geldi buraya. Burak'a gelince 50 yıl da uğraşsa Galatasaray'ın forveti olamaz. En fazla yedek oyuncusu olur. yatsın kalksın bu kepaze TFF'ye dua etsin diğer arkadaşlarıyla beraber. Başarı için maliyet gerekiyor. Ayrıca ben mi dedim devre arasında çöplere dünya parayı harcasınlar diye? Adam gibi yönetsinler şu transfer işini. Son olarak İshak+Dzeko her türlü döver.

Dzeko mu? Tamam tartışma bitmiştir :ka21:

1. Dzeko'yu alamayız

2. 3 milyon verdiğimiz adamı yedek oturtmamalıyız (zaten Hamit oturuyor)

3. Telles'i oynatmalıyız ki gelişsin, o zaman neden aldık ?

...

şeklinde gider.

Asıl bu yabancı sınırı varken Telles gibi vasat bir beki almak ahmaklıktır. Forvetin önemi bek oyuncusundan kat kat daha fazladır.

Bek alacamiza Forvet almamiz lazim

Genc yedekligi problem etmeyecek

Burak sakatlanırsa bi tek Umut kalacak

* LG G2 Tapatalk *

Forvet ve ayni zamanda kanatta oynabilecek adam lazim.

Örnek: Doumbia. ama o biraz pahali ve yedekte oturmak istemiyor. o zaman Andre Ayew alalim.

bir yabanci bekliyorum ofans icin. bruma seneye patlama yapacak insallah

Dzeko yerine başka kaliteli forvetleri de koyabilirsin. O isim sadece bir örnek. Daha düzgün bir argümanla gelseydin keşke.

Hele bi yazsana hangi kaliteli forvete paramız yetecek şu anda İshak ile beraber? O dediğin ikili minimum 15-20m€.

FM oynamıyoruz, öyle gereksiz oyuncuların hepsini gönderip, Continue Game yapmakla olmuyor bu işler.

Ben çok transfer beklemiyorum açıkçası, Olcan alınır, Tarık olmuyorsa Şener ve İshak bir de belki Mevlüt.

Selçuk'a güvenmiyorum.

Orta sahaya kaliteli transfer yapmazsak gelecek sezon iyi geçecegini pek sanmiyorum. Sneijder 10 oldugu için her zaman 2 defansif anlamda iyi olan orta saha oyuncuyla oynamak lazim, ya da Sneijder'i kanat/SS filan yapman gerekiyor.

Yekta çok mücadele eden birisi ama ofansif anlamda yetersiz. Ceyhun neredeyse amatör oyuncu

Bize Inler veya Nuri yeterli olur

Sow-Emenike-Almeida gibi forvetler dahi Burak kadar atamıyor. Bu yabancı sınırında Burak+Telles her türlü iyidir İshak+Dzeko'dan.

Ismail Berk'e güvenmek lazim, o facia Kasimpasa maçinda en iyi oyunculardan birisiydi

Gelecek sezon forvet hatti böyle olursa yeterli olur: Mevlüt, Burak, Ismail

Bu ideal olur: Burak, <yabanci forvet>, Berk, Mevlüt

reis ben hiç load game yapmıyordum.Sen hile yapmışsın :cool-78:

Keşke daha iyi bi argümanla gelseydin :ka21:

Tamam, geleyim. Burak'a, Olcan'a, Selçuk'a bu yıllık ücretleri veren klüp eğer adam gibi bir forvet getiremiyorsa o zaman anasının liginde oynamaya mahkumdur. Sıkıntı şu ki herkes sizin kadar kolay memnun olmuyor. Avrupa'da niye başarılı olamıyoruz diye ağlamaya da hakkın yok.

Selçuk'a güvenmiyorum.

Orta sahaya kaliteli transfer yapmazsak gelecek sezon iyi geçecegini pek sanmiyorum. Sneijder 10 oldugu için her zaman 2 defansif anlamda iyi olan orta saha oyuncuyla oynamak lazim, ya da Sneijder'i kanat/SS filan yapman gerekiyor.

Yekta çok mücadele eden birisi ama ofansif anlamda yetersiz. Ceyhun neredeyse amatör oyuncu

Bize Inler veya Nuri yeterli olur

6 yerlinin biri banko Selçuk, bu kısım bariz açık zaten.

Selçuk'un yerine de alamayız bu oyuncuları, öyle bir lüksümüz yok, 3 orta saha şeklinde ise Sneijder sola hapsoluyor, yine iğrenç sistemsiz kanatsız oyun çıkıyor ortaya.

Zor o iş. Umut Gündoğan'ın çıkış yapması gerek, yoksa Selçuk zaten bankoyum mantığıyla ne kadar form tutacak göreceğiz.

Hay yabancı sınırına da.

Tamam, geleyim. Burak'a, Olcan'a, Selçuk'a bu yıllık ücretleri veren klüp eğer adam gibi bir forvet getiremiyorsa o zaman anasının liginde oynamaya mahkumdur. Sıkıntı şu ki herkes sizin kadar kolay memnun olmuyor. Avrupa'da niye başarılı olamıyoruz diye ağlamaya da hakkın yok.

Yabancı sınırından olmasın? Ayrıca Dezeko'nun yıllığı 5m paund City'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt