Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Mevlut u aldik mi forvet transferi tamamdir, Gokhan Tore de alinmali, kanatlar da suanda sadece Bruma ve Olcan var, Ontivero kiralik gider cunku,,

Boylece cok akillica 1 tane iyi yabanci oyuncu transfer edebiliriz, 2 senedir stoper stoper stoper diyorsunuz, o hakkimizi da oradan kullaniriz, tabiki Chedjou satilirsa yoksa o da imkansiz. Veya stoper e transfer yok, yabanci hakkini orta saha dan kullanirsin, sonucta tum sezon Melo ve Selcuk la da gitmez bana kalirsa.

Defour satilikmis Porto dan mesela, PSV ilgileniyor suanda..

Ama ozamanda stoperler Turk oluyor o da sakat..

ynynatad.jpg

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

@Ferhat Karakoç

arkadas ustune alinmali sakin, ben sadece mantik cercevesinde yazdim, herseyi dusunmek lazim, ozelliklede 5+3 denen dandik kurali, ve o +3 u rotasyon oyunculari olmali, orada klas oyuncu olamaz malesef, cunku sen zit pit Melo veya Sneijder i oyundan alamazsin, kabul etmezler.. ;)

hatta bana kalirsa 3 tane yabanci yedege bile gerek yok, 2 tane cok bile, sonucta o 3 oyuncuyu da sahaya surmemiz imkansiz, o zaman da cunku 3 tane oynayan yabanci oyuncuyu cikartmak zorunda kalacan, olmuyor..

Forumda sonunda Hakan Arıkanıda isteyen çıktığına göre rahatlıkla yatabiliriz artık

@Ferhat Karakoç

arkadas ustune alinmali sakin, ben sadece mantik cercevesinde yazdim, herseyi dusunmek lazim, ozelliklede 5+3 denen dandik kurali, ve o +3 u rotasyon oyunculari olmali, orada klas oyuncu olamaz malesef, cunku sen zit pit Melo veya Sneijder i oyundan alamazsin, kabul etmezler.. ;)

hatta bana kalirsa 3 tane yabanci yedege bile gerek yok, 2 tane cok bile, sonucta o 3 oyuncuyu da sahaya surmemiz imkansiz, o zaman da cunku 3 tane oynayan yabanci oyuncuyu cikartmak zorunda kalacan, olmuyor..

Yabanci kontenjanini sonuna kadar kullanmak dogru degil bence. 7 yabanci uygundur. Elimizde zaten 5 tane var, stoper ve bir hucum oyuncusu alsak yeterli olacaktir. Forvet ve sag beki yabanci yapamiyoruz zaten.

forumdan elimi cekiyorum artik zamani geldi

Yabanci kontenjanini sonuna kadar kullanmak dogru degil bence. 7 yabanci uygundur. Elimizde zaten 5 tane var, stoper ve bir hucum oyuncusu alsak yeterli olacaktir. Forvet ve sag beki yabanci yapamiyoruz zaten.

Bencede, o yedekteki 2 adamdan biri Bruma olur, digerini bilemem. O da orta saha oyuncusu olsa iyi olur, soyle Melo veya Selcuk a alternatif olacak..

sahadaki son yabanci hakki da stoperden yana olur..

Ufuk gitti, Aykut'un da sözleşmesi bitti. Eray'dan da kaleci hatta 2. 3. kaleci bile olmayacağına göre, bize iki kaleci lazım. Eray'la zaman kaybetmemeliyiz, çocuğa da yazık, istiyorsa gitsin Anadolu kulüplerinden birinde oynasın. Aykut'un kariyerini izlemesin boşuna.

Gidip oynasa da birşey olmayacak ya orası ayrı. Başka sektör denemeli.

Hem Sinan Bolat hem de Hakan Arıkan alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt