Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laudrup dan bi cacik olmaz, az once aciklama yapti, kariyerimi 3-4 yil daha surdurecegim sonra birakacagim falan demis, o yuzden simdiden paralari toplamaya basliyor Katar da..

Arkadaşlar kanat için adili de bir alternatif olabilir. Bu takımda erman kılıç bile oynadı ise ona da bir şans vermek lazım. Hatta kupa maçlarında oynayan solak oğuzhan kayar vardı. Mesela scout ekibinin kesfiydi. Ona da şans vermek lazim. Bence rotasyon olarak doğru adamlara yatırım yapamadık geçen sezon. Ceyhuna verilen süreler ibrahim coskuna verilseydi iyi bir orta saha kazanabilirdik bence.

Dolayısıyla yeni gelen td kim olursa olsun artık ortak bir kulüp aklı oluşturmamız lazım. Hangi oyunculara yatırım yapılacağı td ile kulüp arasında ortak akılla çözülmeli. Dünyadaki büyük kulüplerde bu durum böyledir

Alırsak iyi olur Töre'yi.

Töre-22

Emre-23

Bruma-20

Endoğan-19

hattı bizi gelecekte taşıyacaktır.

Amrabat-27

Olcan-29

Aydın-27

da şu an iş yapar rotasyonda.

İşte böylece kanatlarimiz tamamdir.En iyi kanatlarda olur bizde Gokhanla ilgileniyor muyuz bilmiyorum ama Silah olayindan sonra Hakan Calhanogluile ilgileniyorsak Gokhan gelmez o zaman Gokhan ile ilgilenirsek Hakan gelmez o zaman.

İşte böylece kanatlarimiz tamamdir.En iyi kanatlarda olur bizde Gokhanla ilgileniyor muyuz bilmiyorum ama Silah olayindan sonra Hakan Calhanogluile ilgileniyorsak Gokhan gelmez o zaman Gokhan ile ilgilenirsek Hakan gelmez o zaman.

Hakan en az 30'una kadar zaten gelmez.

Hamit var daha onu da yazmak lazım, ama bence sağ bek rotasyonuna.

O değil de geçen sene TS sizle dost kulüp felan değiliz açıklaması falan yapmıştı ama gene dayanamadılar verdiler en önemli kozlarını :D

O değil de geçen sene TS sizle dost kulüp felan değiliz açıklaması falan yapmıştı ama gene dayanamadılar verdiler en önemli kozlarını :D

Diğer yönetimdi o.Hacıosmanoğlu ile bizim yönetim kanka.;)

Bu arada iddialıyım önümüzde ki sezon 2 tane süper adamımız olacak.Biri Bruma öbürü Koray Günter.Buraya yazıyorum.Bi kaza bela olmasın seneye bunları konuşuyoruz oluruz.

törenin milli takım kampında yaptıklarından sonra hiç bizle yazılıp çizilmedi demek ki yönetim o haberlerden sonra vazgeçti.

Umarım Töre balonunu almayız

Ayrıca Şener, İshak ve Tolgay üçlüsünü almamız gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt