Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel ve Lucescu hayir dediler, Karaman Tolunay gibiler yetersiz.

Löw'ü begenenler umarim dünki Algeria maçi görmüslerdir, Almanya neredeyse rezil olacakti Neuer 5nci defansci olmasaydi Algeria bir kaç gol atarak Almanyayi rezil bile edebilirdi.

Klinsmann B plani yok - adam sürekli counter-attack yaptiriyor takimini ve çok çalistiriyor. B plani olmamasina ragmen kötü neticeler aldigini diyemem, USA gayet iyi olmush o Group of Death dedikleri gruptan bile çikmaya basarmislar.

Ama bize gelecegini sanmiyorum.

Türk hocalardan sadece Denizliyi görmek isterim, kisa vaadede iyi hoca olabilir

Olcan'ın Galatasaraylı olduğu söyleniyordu. Görsellerle felan bunu tescil ediyor :) Aslanım benim.

Bu sene için hitzfeld gelse seneye hitzfeld sportif direktkjehrhef olsa tuchel seneye takımın başına geçse

yedek kaleci

stoper

yedek sol bek

yedek orta saha

yabanci kanat

mevlüt

7-8 transfer daha yapabilir miyiz acaba?

Allah kimseyi arjantin durumuna dusurmesin. Ileri hatlarina bak gol yok

Kimin ileri hatti cok gol atti bu dunya kupasinda?

En cok gol atanlar hucumcu orta saha oyunculari, kanat oyunculari, 2. forvet/kanat tarzi oyuncular. Butun golleri boyle cok yonlu oyuncular atti, Klose gibi sadece bitirici forvetlerin devri kapanmis gibi gorunuyor bu dunya kupasinda.

Claudio Ö‏@Claudio10GS

Olcan Adin: - 4,2 Milyon € Bonservis. - 4 Yillik Sözlesme.

Claudio Ö‏@Claudio10GS

Tuchel neden Galatasaraya gelmedi? Soru cok basit: Ünal Aysal 4 Milyonu tazminati ödenmek istemedi. Mainz de ısrarla bu rakam istiyordu...

Claudio Ö‏@Claudio10GS

Moyes ile bir kac gün önce prensipte anlastik zaten..önümüzdeki günlerde resmi aciklama gelecek. Aysal yine son anda bir sürpriz yapmazsa.,

bu arkadas da habire birseyler yaziyor, bence salliyor ya..

Kimin ileri hatti cok gol atti bu dunya kupasinda?

En cok gol atanlar hucumcu orta saha oyunculari, kanat oyunculari, 2. forvet/kanat tarzi oyuncular. Butun golleri boyle cok yonlu oyuncular atti, Klose gibi sadece bitirici forvetlerin devri kapanmis gibi gorunuyor bu dunya kupasinda.

Almanya 5-6-0 oynadi da noldu onlarda cacik . Ben 2002 de ki brezilya gibi takim istiyorum heyeca verecek gol atacak show yapacak

Claudio Ö‏@Claudio10GS

Olcan Adin: - 4,2 Milyon € Bonservis. - 4 Yillik Sözlesme.

Claudio Ö‏@Claudio10GS

Tuchel neden Galatasaraya gelmedi? Soru cok basit: Ünal Aysal 4 Milyonu tazminati ödenmek istemedi. Mainz de ısrarla bu rakam istiyordu...

Claudio Ö‏@Claudio10GS

Moyes ile bir kac gün önce prensipte anlastik zaten..önümüzdeki günlerde resmi aciklama gelecek. Aysal yine son anda bir sürpriz yapmazsa.,

bu arkadas da habire birseyler yaziyor, bence salliyor ya..

boşun teki ya

Senol Hocayı kacırmakla buyuk hata yaptık.Herseyıyle bızı sahlandırır su durumda bıze cuk otururdu.

yedek kaleci

stoper

yedek sol bek

yedek orta saha

yabanci kanat

mevlüt

7-8 transfer daha yapabilir miyiz acaba?

yedek kaleci : ufuku geri getirin!

yedek sol bek: Alinmaz, Hakan Balta var

Yedek orta saha: Gelmez

Yabanci kanat: No need.

Mevlütün yerine yabanci bir bomber gelmesi lazim.

Magath cosmus yine :D "Neymar takima almam,ama Mülleri alirim" ben takim icin savasan oyuncu istiyorum, beni Neymar hediye etseler bile istememen.

Deli ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt