Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene denizli gelirse basarili olur iki sene kalir . Herhangi bi yabanci gelirse basarisiz olursa gider net

Felix Magath gelsin en iyisi başarılı olması en garanti aday..

Turnuvadan elenmelerinin ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı Hitzfeld, İsviçre'deki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Başarılı çalıştırıcı, "Televizyonda çalışmaya devam edeceğim. Televizyonda çalıştığım zaman maç kaybetmeyeceğim. Önümde sakin bir hayat var" ifadelerini kullandı.

Para için olsa zaten İsviçre'yi bırakmaz tonla para alıyordur zaten dünyanın en zengin ülkelerinden biri. Üstelik rahat iş yılda toplam 10 maç yapmadan tonla para al.

Yani bize gelmesi için hiçbir mantıklı sebep yok.

Gelmeyecegini biliyorum sadece moyes low gibi isimler gelecegine zorlasinlar yeter

Gelmeyecegini biliyorum sadece moyes low gibi isimler gelecegine zorlasinlar yeter

Moyes boş adam değil. Gelsin başarılı olma ihtimali % 90.

Bu ülkede başarılı olur denilen adamların çoğu başarısız olup gitti. Gerets Lucescu gibi geldiklerinde kariyerleri çok parlak olmayan adamlarsa başarılı oldu.

Moyes çok hırslı ve sorumluluk sahibi bir adam. 1 yıllık ManU macerası ona pahalıya mal oldu, adamın 10 yıllık kariyeri birden göz ardı edilmeye başlandı. Çok hırslı bir adam olduğu için Avrupa'da başarılı olmayı kafasına takmış durumda.

Löw ve Klinsman gibi kulüp kariyerleri berbat adamlardan bin kat daha iyidir.

Bu ülkede başarılı olur denilen adamların çoğu başarısız olup gitti. Gerets Lucescu gibi geldiklerinde kariyerleri çok parlak olmayan adamlarsa başarılı oldu.

Moyes çok hırslı ve sorumluluk sahibi bir adam. 1 yıllık ManU macerası ona pahalıya mal oldu, adamın 10 yıllık kariyeri birden göz ardı edilmeye başlandı. Çok hırslı bir adam olduğu için Avrupa'da başarılı olmayı kafasına takmış durumda.

Manuyu o kadroyla rezil etmek basari tabi. Cogu macini izledim mancini kalaydi daha iyidi

Iyice saçmaladin.

Hirsli ve sorumluluk sahibi mi bizi sampiyon yapacak? Adam 2-3 ay sonra medya tarafindan savunulmasaydi iyiçe linç edeceklerdi, sonunda +40m euroluk Mataya aldilar taraftari susturmak için.

Everton sampiyonluk takimi degil, her hafta yenmek mecburiyeti yok orada. Martinez 1.nci sezonda Moyesin hiç yapamadigini yapti; 5nci oldu.

Moyes'in taktikleri berbat sampiyon yapacak teknik direktör degil o

hitzfeld işide bitti adım adım denizli yada hikmet karaman doğru

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyice saçmaladin.

Hirsli ve sorumluluk sahibi mi bizi sampiyon yapacak? Adam 2-3 ay sonra medya tarafindan savunulmasaydi iyiçe linç edeceklerdi, sonunda +40m euroluk Mataya aldilar taraftari susturmak için.

Everton sampiyonluk takimi degil, her hafta yenmek mecburiyeti yok orada. Martinez 1.nci sezonda Moyesin hiç yapamadigini yapti; 5nci oldu.

Moyes'in taktikleri berbat sampiyon yapacak teknik direktör degil o

Niye Moyes'te 4. yapmıştı. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt