Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanal'ın bir futbol vizyonu var en azından. Denizli gibi içi geçmiş değil ayrıca. Kariyeri Anadolu takımlarından ibaret olsada oynattığı futbol göze hoş geliyordu. İran ve Azerbaycan'ın köy takımlarını çalıştırma gereksinimi de duymamıştı.

Ersun yanalin oynatmak istedigi futbol guzel oynattigi degil. Denizli Gs bjk fb de sampiyon olmus bi adam ici gecse ne olur

Beşiktaş'ı şampiyon yaptı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yeni sözleşmeye yanaşmadı sonrasında ise yine İran ve Azerbaycan'ın köy takımlarını çalıştırmaya gitti. Allah muhafaza olurda gelirse eğer en ufak bir taraftar homurdanmasında yine sağlığım der çeker gider olan yine takıma ve bize olur. Şenol Güneş'ten başka Türk yalan olurdu, o da Bursa'ya gitti zaten.

Denizli'yi Portekiz çetesi istemedi. Schusteri getirdiler o yüzden. Denizli varken imzalamadan q7 o gidip Schuster gelince hemen geldi

Arkadaşlar merhaba.

şimdi başkanın yanından geliyorum.

mustafa denizli yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun.

olcan adın kesin bizde zaten. biliyorsunuz hepiniz.

onun dışında forvete 3 aday var. bunlar balotelli, van persie ve ibrahimovic.

defans mevkine ise ömer toprak düşünülüyor.

gidecek oyuncular ise belirlendi:

eboue

bruma (ibb kiralık)

ontivero (rizespor kiralık)

şimdilik bilgiler bunlar.

mustafa denizli para delisi bir adam egosu yüksek her yere gider vizyonu olmayan adam avrupada sıfır çekmiş itici bir tipi var hiç sevmiyorum ben açıkcası moyes daha iyi buna göre

Adam kaşarlanmış kardeş. Orada burada Beşiktaş'lıyım diye atıp tutar, sonra menfaat gereği benim için sadece Altay ve Galatasaray var der. Aidiyet duygusu yok bu adamda. Şimdi sağlığım der kaçar, yarın parayı verene tav olur. Ramos'u, Moyes'i geçtim Hagi'ye, Bülent Korkmaz'a bile razıyım artık. Yeter ki gelmesin şu adam.

Denizli'yi Portekiz çetesi istemedi. Schusteri getirdiler o yüzden. Denizli varken imzalamadan q7 o gidip Schuster gelince hemen geldi

Hoca karizması denen bişey de var tabi. Denizli'yi kim tanır Avrupa'da. Ama hocamız Schuster dersen bi düşünür adam.

Arkadaşlar merhaba.

eboue

bruma (ibb kiralık)

ok kib bye

Adam kaşarlanmış kardeş. Orada burada Beşiktaş'lıyım diye atıp tutar, sonra menfaat gereği benim için sadece Altay ve Galatasaray var der. Aidiyet duygusu yok bu adamda. Şimdi sağlığım der kaçar, yarın parayı verene tav olur. Ramos'u, Moyes'i geçtim Hagi'ye, Bülent Korkmaz'a bile razıyım artık. Yeter ki gelmesin şu adam.

Aidiyet duygusu yaşayanlardan çok çekti bu kulüp. Eski futbolcular olsun, eski hocalar olsun hergün bir gömüş içindiler

M.Denizli'nin gelişi yabancı,yerli konusunda da sıkıntı yaratabilir.Eski dinozorların hepsi yabancı düşmanı.En son örnek Hamza Hamzaoğlu. Maçlarda Sabri,Ceyhun'u vs full görürseniz şaşırmayın.

gelmesin mustafa denizli takımı 8taşa çevirecek mesela şimdiden almeida ve hakan arıkan iddaları çıktı

Arkadaşlar merhaba.

eboue

bruma (ibb kiralık)

bonzaaaiiiiiiiiii....

mustafa denizli türk oyunculara prim verip yabancılara cephe almayacak nadir türk hocalardan [bence]

Vizyonun yerlerde olması ile alakası yok. Realite bu. Yabancı sınırı varken, elinde o kadar yabancı varken ve para yokken transfer olmaz

Yabancıların turşusunu mu kurucaz eldeki? Bi şekilde gönderilecek o adamlar. İşimize yaramayan adamı neden tutalım. Gereksizlerin her birini 1m€'dan bile satsak maaşlarıyla berabar 10m€'luk bütçe açarsın.

Arkadaşlar merhaba.

eboue

bruma (ibb kiralık)

Açmadığın dalda sözün geçermi

Dünyada ölümden başkası yalan

Yalan başkası yalan

Sitem etme haberi yok dağların

Gözlerini ellerinle bağladın

Yabancıların turşusunu mu kurucaz eldeki? Bi şekilde gönderilecek o adamlar. İşimize yaramayan adamı neden tutalım. Gereksizlerin her birini 1m€'dan bile satsak maaşlarıyla berabar 10m€'luk bütçe açarsın.

Geçen sene Erman 250bin Kazım 200bine gitti. Kimse bonservis ödemez. Hajrovic meselesi sıkıntı oldu zaten

Hıncal alem fm'de transferlerimiz hakkında cok doğru acıklamalarda bulunuyor. Gecmis transferler yani. Genelde taraftarlarımız tarafından sevilmez ama adam doğruları konusuyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt