Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-Hakan

Sabri-Veysel

Semih-Chedjou-Koray-Hakan

Telles

Melo-Selçuk-Yekta-Umut G.

Olcan-Hamit

Sneijder-Emre

Bruma-Amrabat

Burak-Umut-Mevlüt

Semih sizce iyi bir stoper mi? Yabancı sınırı olmasa ona forma verir misiniz? yada Semihin her herhangi bir yan topu kafayla kestiğini hatırlıyor musunuz ?

Ujfalusi varken iyi stoperdi, cünkü Semih'in acıklarını kapatıyordu. Ujfalusi'nin yoklugunda sıradan bir stopere dönüstü ve gecen sezon cokta hata yaptı.

Bu sezon gecen sezonun hatalarından ders cıkartıp daha iyi olmasını bekliyorum. Yoksa vay halimize,

Bu takıma komple bir stoper ve santrafor şart arkadaş..

ali naci küçük @nkucukk · 5 sn.

Hadi hayırlı olsun...İyi bir haber bana göre... Semih Kaya'nın kontratı 2018 yılına kadar uzatılıyor. Başarılı performansı ile herkesin takdirini toplayan Semih Kaya'nın garanti ücreti yeni kontrat ile 1.5 milyon euroya çıkartıldı.

Yönetim ilk 11 oynayacak yerlilere paralari saciyor diyebiliriz.

En eski kontrata göre 600.000 TL alacak olan Semih'e daha gecen yil zam yapilmisti.

1.500.000 TL alacakti bu sene. Bu parayi euro'ya cevirmek kimin aklina gelebilirdi ki?

Semih bu piyasada o parayı sonuna kadar hak ediyor. Kimsenin bişey demeye hakkı yok.

Yönetim ilk 11 oynayacak yerlilere paralari saciyor diyebiliriz.

En eski kontrata göre 600.000 TL alacak olan Semih'e daha gecen yil zam yapilmisti.

1.500.000 TL alacakti bu sene. Bu parayi euro'ya cevirmek kimin aklina gelebilirdi ki?

hakeden bir futbolcu.Drogbalar o paraları götürürken iyidi ama deme.Ulan furkan özçal bile ne biçim paralar aldı.Bu kulübün özevladı her maç canını,dişine takarak oynayan adam hakeder kusura bakma.

Burak gibi bir yeteneksizin 3 milyon aldigi bir yerde kimsenin Semihin parasina laf etmeye haddi yok bence.

Semih'in en büyük şansızlığı Ujfa partnerliğinde gelişimini tamamlayamadan adamın emekli olması idi. Şu an malûm olan zaafları da bu eksiklikten ileri geliyor. Alacağı para ise sonuna kadar helâl-i hoş olsun. Ceyhun gibi kazmalara vermektense bu çocuğa verilsin.

hakeden bir futbolcu.Drogbalar o paraları götürürken iyidi ama deme.Ulan furkan özçal bile ne biçim paralar aldı.Bu kulübün özevladı her maç canını,dişine takarak oynayan adam hakeder kusura bakma.

Dikkat ederseniz 5 yabanci kurali kabul edilince yerlilerle uzatmaya basladik. Normal prosedür diyebiliriz.. Su, elektrik gibi temel ihtiyac fln oldu bunlarla sözlesme yenilemek :D

Benim tanıdığım Ünal Aysal Arena'daki temaşayı devam ettirmek için yıldız bir futbolcu alır.

4m7A70.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt