Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohh be umarım Denizli kısmı doğrudur sevindim

ali naci küçük ‏@nkucukk 2 dk.

Ünal Aysal: Mustafa Denizli ile anlaşmaya yakın olduğumuz ve temasa geçtiğimiz bilgisi doğru değil. En geç bu hafta sonu Galatasaray’ın öncelikleri olan;enerjik, yenilikçi ve de disiplinden taviz vermeyecek yapı ve kriterlere uyabilen yeni hocamız konusunda karar verip KAP’a bildirmiş olacağız.

Semih'e sevindim.1,2 milyon euro bile onun için az olsa da yüzde yüzden fazla artış yapılmış.

Ünal Aysal'ın sözlerinin artık bir önemi yok. Bir gün dediği bir günü tutmuyor.

Eğer Moyes le anlaşacaksa başkan, kesinlikle macera aramaya gerek yok. Mustafa Denizli olsun teknik direktörümüz.

Allah Allah , kilit yok görünüyo bende neyse önemli degil :encouragement:

David Moyes nedense içime sinmiyor. Ben Felix Magath'ı istiyorum. Tabi Klinsmann olmayacaksa.

Ohh be umarım Denizli kısmı doğrudur sevindim

ali naci küçük ‏@nkucukk 2 dk.

Ünal Aysal: Mustafa Denizli ile anlaşmaya yakın olduğumuz ve temasa geçtiğimiz bilgisi doğru değil. En geç bu hafta sonu Galatasaray’ın öncelikleri olan;enerjik, yenilikçi ve de disiplinden taviz vermeyecek yapı ve kriterlere uyabilen yeni hocamız konusunda karar verip KAP’a bildirmiş olacağız.

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Bu adam gelsin. Kan kusturur yeminle. Adamın yüz ifadesine bakın. Resmen zevk alıyor. :D

magath800-1341252557.jpg

:redface:

Erciyesspor Başkanı Ziya Eren: “Arjantin milli takımında ilk 11'de oynayan birini alacağız. Ama bu isim kesinlikle Messi değil” dedi.

VIA:Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt