Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten çok tanınmayan biri olcak demişti başkan michel neden olmasın.

Micheli pek tanımıyorum.

Yunan ligi pek ölcü olmasada avrupada oynadıkları manu maclarını izledim.

Ilk macda evlerinde çok iyideler manu diye takım sahada yokdu.

Old trofforda gaza bastı manu ve parcaladılar oly'yi. Hani geçen sene moyesin çalıştırdığı ve ligde sürenen manu.

Olympiakosun geçen yıl 21 tane yabancısı bulunmuş ki gözüme çarpan ilk isim campbel(kosta rika)

Yunanistanda ilk golü atmışdı harika çekilde manu'ya.

Ingilteredeki macda bir olayı ama hatırlıyorum ki pek beğenmemişdim.

3-0 mac ve 1 gol atsan turu geçeceksin. Daha süre varken oyuncuların pes etmiş gözükmekde vucut ve surat ifadeleri ile.

TuChel

MiChel

Güzel benzerlik çare Chel lerdeymiş.

Michel olur inşallah. Egoları tavan yapmıs kendini dev aynasında gören yabancılardansa tanınmayan ama basarılı olmus bir hocayı tercih etmeliyiz. Hayırlısı olsun .

Belçika'da oynayan Origi'yi bir ben mi beğendim diye düşünüyordum... Değilmişim....

Mirallas da çok iyiydi...

Ayrıca Kosta Rika'lı Campbell'da müthiş ki Oly'de de fevkalade idi... Campbell gelir mi ki ne?

o degil de bize acilen yeni oyuncular lazim en az 20-30m harcamak gerekiyor

Yılmaz Vural sportif direktör olsun , Michel TD..

Temiz

Belçika'da oynayan Origi'yi bir ben mi beğendim diye düşünüyordum... Değilmişim....

Mirallas da çok iyiydi...

Ayrıca Kosta Rika'lı Campbell'da müthiş ki Oly'de de fevkalade idi... Campbell gelir mi ki ne?

Arsenal satmaz bu saaten sonra cambelli. Wenger sacmalıkları meşur olsada bukadarda değil yani

Özellikle bu sene çok başarılıydı ve Olympiakos son yıllarda atmadığı kadar gol atmış , toplamadığı kadar puan toplamış ve net bir şampiyonluk almışlar bu olumlu ama Sevilla'da ciddi şekilde başarısızlık yaşamış. Michel mi yoksa Juande Ramos mu yoksa Türkiye'yi bir sene tanımış Mancini ile mi başlamak daha iyiydi karar veremedim. :)

Üçüde olurdu ya bana göre Michele ben oly Unıted maçında gördüm ilk takımı makine gibiydi vay be demiştim spikerde bahsetmişti biraz bakma aslında bende bir maçta kral ilan edenlerden veya yerin dibine sokanlardan değilim ama kanım ısınmıştı adama

Bizim yerli transferleri bitirip, yabanci aramamiz gerekirken hala td arayisi icersindeyiz. Te allam ya

Sağolun kardeşler. Haluk Yürekli dediyse üzerine laflayabiliriz. Tanıyorum dersem yalandan yere ahkâm kesmiş olurum fakat hakkında anlatılanlardan etkilenmedim desem yalan olur. Umarım bunca zamandır beklediğimize değer ve herkesin ortak paydada buluşacağı bir isimde karar kılınır.

klop iş yapar mı ?

Jurgen-Klopp.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt