Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klop iş yapar mı ?

Jurgen-Klopp.jpg

neyin kafasını yaşıyon sen

3puan da kolpaci site, ne yaxdiysa yalan cikti..

Oly 2.macta sol bekleri yüzünden elendi. Adamin kac macini izlediysem, gol yedirmediği mac yok. Cok önde ve cizgide pozisyon aliyor.

United gibi takimlar ligde ne kadar kötü giderlerse gitsinler, Clde iyi isler yapmaya calisirlar. Liverpool Premier Ligde sampiyonluktan cok erken koptuğu zamanlarda hep Clde iyi isler yapti.

twitterda Galatasaray transfer haberlerini aratırken ido tatlısesin bir klibine denk geldim.Hayra yoramıyorum :(

Michel gelsin geçen yıl olimpiakosa şlde baya iş yaptırdı gelirken joel campbellide alsın yanına

Michel gelecende bin kere Juande Ramos gelsin.

Juande Ramos | Klinsmann | Moyes

bu 3 den birsi gelecek gibi.

Olcan

İnler

Töre

Yerli stoper( taşcı falan ne alemde, Ömer harici aklıma başka kimsede gelmiyor.)

Ozan Tufan

yedek kaleci

Yabancı, ( En kötü kralık falan almak lzaım.)

Stoper

Kanat

Forvet....

Tabiki Sneijder,Muslera,Bruma,Telles,Melo harici diğer yabancılar elden çıkarılacak. Ve buna göre kim yedek kalabilir kim as kadroda oynar planlama yapılıp yabancı transferi yapılmalı.Bana göre Bruma,Telles ve ses etmeyecek bir stoper artı 3 olur.Bu durum form durumuna göre, rotasyona göre falan değişir.

Bu transferleri yapsınlarda teknik adam olarak kimi getirirlerse getirsinler. Bu transferler olmazsa istediğin teknik adamı getirr çok zorlanırız.

Bana dick advocaat denizli löw yerine michel gibi tuchel gibi isimlerle gelsin canımı yeyin tamam gelsin bu michel

Ben bilmediğim adami istemem michel kapali kutu juande ramos gelsin bence

beyler duyumlarıma göre Tuchel için hala uğraşılıyormuş. kaynak: bakkal abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt