Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertugrul hoca cuma namazı sonrasında tolunay hocayı arayıp angolosakson olamayacagını acıkladı

Usuyoruz :sad007:

mancini-534x300.jpg

Bugün cikacak Corriere dello Sport Gazetesinde manseti: "Prandelli sonunda Türkiye'de" ...

Dogru degil ama...

yaa o değil de bizim başkan nerden buluyor böyle kelimeleri, anglosaxon bir hoca. bu nedir yavv ahhaha:happy: :happy: :happy:

1. JAMUKHA ‏@jamuhka 6 Min.

@DiMarzio prandelli zu gala sinyor ?

2. Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 5 Min.

@jamuhka they want him

Di Marzio dediyse birsey var...Aysal yine neyin pesinde? Bu Adam harbiden anlamiyorum. Bana göre Italyanlar yalan söylüyorlar cünkü benim bildigim TD belli artik, enteresan...

Bu Adam basin mensuplarla mi oynuyor ? basina baska isimler falan verir diye düsünyorum. Normal degil artik bu...

Prandelli gelecekse mancini!niye gitdi sorariz

* LG G2 Tapatalk *

Fiorentinaya hayat veren adamdır

Klasik italyan çizgisinin dışındadır

Bu şampiyona hayal kırıklığı oldu ama avrupa şampiyonasında bize başka bir italya izletmişti

Tamam bu şekilde ise doğru bir hamle haklısın da ancak o zaman yönetime sormayacaklar mı ?

Madem Prandelli gelecekti neden Mancini'yi gönderdin diye ?

Prandelli hakkında ki düşüncelerinizi alalım.

İyi taktisyen, kötü saha içi müdahelecisi.

Maç öncesi analizlerinde başarılı ama saha içinde b plan gerektiğinde ve oyun sıkıştığında bir çözüm üretmekte sıkıntılı bir teknik direktör.

Türkiye Ligi şartlarında başarılı olması kolay değil. Etrafında profesyonelliği üst düzey bir ağ bulma ihtimali olsa isterdim.

Tamam bu şekilde ise doğru bir hamle haklısın da ancak o zaman yönetime sormayacaklar mı ?

Madem Prandelli gelecekti neden Mancini'yi gönderdin diye ?

Ben mancininin italya milli takımı isteği yüzünden bizde kalmaya pekte istekli olmadığını düşünüyorum.prandellinin bu kupadan sonra bırakacagı bir yıldır belliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt