Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen, "5+3 Galatasaray'ı zorlar" falan demişmiş, tam zamanı Töre'yi, Tarık'ı falan da alalım bakalım nasıl zorluyor.

UEFA dan haber bekliyormus bugun fenerliler :D

Güzel yazmışsın abi ama son paragraf ve Uğur Demirok konusunda katılmıyorum.Ayrıca Batshuayi,Marsilya'ya gitti.

Sağolasın değerli kardeşim, katkın için teşekkür ederim.

Batshuayi cidden önü çok açık bir yetenek, fakat sanki gereğinden fazla yüksek özgüvene, umursamaz ve gevşemeye müsait bir yapıya sahip gibi, profesyonelce yaşarsa değerini çok katlar, gelmesini çok isterdim.

İnşallah olur da transfer edilirse Uğur da beni ve benim gibi düşünenleri yanıltıp önemli katkılar yapar.

Karşı yaka sezona daha şimdiden hazırken, bizim hocayı dahi belirleyemediğimiz bir ortam da kısa vadede fayda sağlayabilecek, pragmatik , ligi iyi bilen, tecrübeli bir teknik adama dolayısıyla Mustafa Denizli'ye ihtiyacımız var, zira şu an uzun vadeli plan yapacak konumda değiliz, çabuk tesir edebilecek tek alternatif de mevcut şartlarda Denizli, inan aklıma başka hiçbir isim gelmiyor.

Fenerbahçe Kulübü için İsviçre Federal Mahkemesi süreci bugün başlıyor. Sarı-lacivertliler, UEFA Tahkim Kurulu’nun 2 yıl Avrupa’dan men cezasını onayan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) kararına karşı yürütmeyi durdurma istemiyle İsviçre Federal Mahkemesi’ne başvurmuştu. UEFA’nın, Fenerbahçe’nin başvurusuna karşı en geç bugün federal mahkemeye yanıtını vermesi gerekiyor.

Hoca konusu haric butun yazdiklarina katiliyorum..

Madem öyle, tam mutabakat sağlama adına daha riski görünse de Denizli yerine "Prandelli" diyorum, böylelikle belki de prensipte anlaşmış oluruz, imzalar da yakında atılır inşallah :)

Prandelli ile Mancini arasındaki fark nedir? İyi ya da kötü demiyorum.

Neyi farklı yapar Prandelli? Ben çok bilmiyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt