Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem öyle, tam mutabakat sağlama adına daha riski görünse de Denizli yerine "Prandelli" diyorum, böylelikle belki de prensipte anlaşmış oluruz, imzalar da yakında atılır inşallah :)

Hoca konusunda cok kararsizim dogruyu soylemek gerekirse, daha net aciklayim, suanda bizimle adi anilan hocalari gorunce pek tatmim olamiyorum, iyi veya begendigim hocalarin hepsi bir takim calistiriyor, dun aksam mesela Michel ismi gecti, ona sicak bakabilirim. Prandelli de kararsizim.

Prandelli ile Mancini arasındaki fark nedir? İyi ya da kötü demiyorum.

Neyi farklı yapar Prandelli? Ben çok bilmiyorum açıkçası.

Prandelli daha klasikçi bir adam.

3-5-2'den taviz vermiyor pek. Oyun planı çok değişken değil.

Kendi oyunundan çok rakibin zayıf noktalarına göre ince ayar yapan biri. Maç öncesi için analizleri iyi, ama saha içi müdahelelerinde başarılı olduğu söylenemez, anlık reaksiyonlarda zayıf kısaca. Ek olarak da daha eğitimci bir hocadır Mancini'ye göre.

Türkiye için ise en önemli şey de bu zaten. Maç kötü giderken çevirecek hamleyi yapma.

Bence bize olmayacak bir tip.

Michel geliyormus galiba..

Prandelli ile Mancini arasındaki fark nedir? İyi ya da kötü demiyorum.

Neyi farklı yapar Prandelli? Ben çok bilmiyorum açıkçası.

Prandelli'nin transfer anlamında fazla bir beklentisi olmaz , her kadroyla çalışır , iki önemli özelliği var. Biri Mourinho ve Lucescu gibi oyuncunun üstüne sistem kurması ama Luce ve Mou'nun aksine önceliğini hücuma vermesi. Diğeri de oyuncularından maksimum verim alabilmesi , Melo ve Uifalusi'nin kariyerlerinde önemli bir yeri var. İkisi de bunu röportajlarında söylüyor zaten.

Prandelli´nin hocaligina kimse laf edemez. Gercekten de büyük hocadir.

Oyunculariyla iyi anlasir, ayrica taktik ustasidir. Ülkenin Türkiye olmasindan dolayi garanti veremeyiz tabi :)

Ama en azindan büyük cogunlugun kabul edebilecegi bir isim olur.

Ama bu paralari vereceksek (4 Milyon), neden Mancini gitti o zaman diye kendime sormadan edemiyorum.

Iyi kazikladin bizi Lucescu. Hadi bakalim

Lucescu bizimle oyun oynayıp intikamini aldı.

Prandelli daha klasikçi bir adam.

3-5-2'den taviz vermiyor pek. Oyun planı çok değişken değil.

Kendi oyunundan çok rakibin zayıf noktalarına göre ince ayar yapan biri. Maç öncesi için analizleri iyi, ama saha içi müdahelelerinde başarılı olduğu söylenemez, anlık reaksiyonlarda zayıf kısaca. Ek olarak da daha eğitimci bir hocadır Mancini'ye göre.

Türkiye için ise en önemli şey de bu zaten. Maç kötü giderken çevirecek hamleyi yapma.

Bence bize olmayacak bir tip.

Sağolsun Alpay Bey gerçekçi ve yerinde tespitlerle bize ekleyecek pek bir şey bırakmamış.

Benim ilk planda ilave edebileceklerim, sorunlu oyuncularla dahi çok iyi iletişim kurarak hemen her oyuncudan maksimum verim alabilmesi ve taktik disiplinden ve oyun planından pek taviz vermemekle birlikte oyunu kenardan sürekli yaşamasıdır.

Bu olursa cok pis söverim. Adam gittigi her takimdan atildi. Olympiakos haric

Topu topuna 2 takim calistirmis zaten getafe ve sevilla sanirim. Getafe'de 2-3 sezon calisip birakmis. Sevilla'da sezon sonunda ayrilmis.

Olympiakos'la sanirim sampiyonluklari var. Mac basi 2,33 puan almis. Bu da demek oluyor ki, basarili bir grafik cizmis orada.

Topu topuna 2 takim calistirmis zaten getafe ve sevilla sanirim. Getafe'de 2-3 sezon calisip birakmis. Sevilla'da sezon sonunda ayrilmis.

Olympiakos'la sanirim sampiyonluklari var. Mac basi 2,33 puan almis. Bu da demek oluyor ki, basarili bir grafik cizmis orada.

Oly şampiyonlukları önemsiz ama şl'de iyiydi oly orası önemli yoksa yünan liginin çok üstünde kadroları.

Bi saniye simdi!

Madem italyan (prandelli) gelecekti, biz neden mancini'yi yolladik???

Italyan getireceksen en iyisini getireceksin ozaman: marcelo lippi

Anglosakson hevesleri kursaklarinda kaldi galiba. Transferde yapilan hatalar teknik direktor arayisinda da devam ediyor. 3-5 ay olmayacak birinin pesinden kosuyorlar, sonra bos beles birini getiriyorlar dunyanin parasini verip.

Löw, klinsmann gibi adamlara teklif goturmek kimin aklina gelmis???

Low zaten cop de ama olmayacak duaya amin denmez.

Mancini tam uyum saglamisti postaladilar. Bu sene de gitti simdi.

Michel olabilir gibi durmakla birlikte tedirginlik yaratmıyor da değil.

Salt Olimpiakos başarısını ele alırsak gayet başarılı, fakat Yunanistan'da Oli ya da Pana'dan başkası öne çıkmıyor zaten, Barcelona ya da Real Madrit ile La Liga'da, Bayern München ile Bundesliga'da şampiyonluk yaşamak çok önemsenecek kriterler değil, Michel'in durumu da aşağı yukarı bu.

Eğer bir kontak varsa acaba bu işte Fani Aysal'ın parmağı mı var diye düşünmüyor da değilim, tıpkı Spa olayı gibi.

Bi saniye simdi!

Madem italyan (prandelli) gelecekti, biz neden mancini'yi yolladik???

Italyan getireceksen en iyisini getireceksin ozaman: marcelo lippi

Anglosakson hevesleri kursaklarinda kaldi galiba. Transferde yapilan hatalar teknik direktor arayisinda da devam ediyor. 3-5 ay olmayacak birinin pesinden kosuyorlar, sonra bos beles birini getiriyorlar dunyanin parasini verip.

Löw, klinsmann gibi adamlara teklif goturmek kimin aklina gelmis???

Low zaten cop de ama olmayacak duaya amin denmez.

Mancini tam uyum saglamisti postaladilar. Bu sene de gitti simdi.

Prandelli ile Mancini farklı tarzda hocalar,

Mancini ile kadro uyumu ve sabitliği yakalamak hayal gibi, ütopik, yer yer anlamsız taktik değişiklikler ve dizilişler yapan bir hoca, Mourinho'nun bile anlamakta zorlandığı bir hocayı bizim çözmemiz ve anlamamız imkan dışı,

Oysa Prandelli tutarlı hareket eden, gereksiz hamlelerden kaçınan bir hocadır.

Lippi'nin ise artık futbolla pek alakasının kalmadığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt