Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandelli ile Mancini'nin ne alakasi var ? Sadece italyan olduklari için farklari yokmu ? "Tuchel yeni Skibbe olur" diyenler gibi, sadece pasaportuna göre adami yargilamayin. Prandelli daha zayif takimlarla basarili oldu, daha çok hücum oynuyor ve taktik ustasi.

ne fener ne bjk ne de biz tek transfer yapmadık herkes malum şike olaylarını bekliyo

özellikle biz bugünü bekliyoruz sanırım

Michel olabilir gibi durmakla birlikte tedirginlik yaratmıyor da değil.

Salt Olimpiakos başarısını ele alırsak gayet başarılı, fakat Yunanistan'da Oli ya da Pana'dan başkası öne çıkmıyor zaten, Barcelona ya da Real Madrit ile La Liga'da, Bayern München ile Bundesliga'da şampiyonluk yaşamak çok önemsenecek kriterler değil, Michel'in durumu da aşağı yukarı bu.

Eğer bir kontak varsa acaba bu işte Fani Aysal'ın parmağı mı var diye düşünmüyor da değilim, tıpkı Spa olayı gibi.

Millet bunun cl'de oynattigi futbolu begenmis zaten. Grubundancikmayi da basarmis.

Günaydın renkdaslarrr

Ah ders olmasa aksama kadar uyardim :/

* LG G2 Tapatalk *

Portekiz'de görürken Almeida'yi gülmüstüm BJK'ye ne lesh bir forbet diye simdi de basimiza geliyor anasini satayim. Gülme komusna gelir basina demisler.

Sağolasın değerli kardeşim, katkın için teşekkür ederim.

Batshuayi cidden önü çok açık bir yetenek, fakat sanki gereğinden fazla yüksek özgüvene, umursamaz ve gevşemeye müsait bir yapıya sahip gibi, profesyonelce yaşarsa değerini çok katlar, gelmesini çok isterdim.

İnşallah olur da transfer edilirse Uğur da beni ve benim gibi düşünenleri yanıltıp önemli katkılar yapar.

Karşı yaka sezona daha şimdiden hazırken, bizim hocayı dahi belirleyemediğimiz bir ortam da kısa vadede fayda sağlayabilecek, pragmatik , ligi iyi bilen, tecrübeli bir teknik adama dolayısıyla Mustafa Denizli'ye ihtiyacımız var, zira şu an uzun vadeli plan yapacak konumda değiliz, çabuk tesir edebilecek tek alternatif de mevcut şartlarda Denizli, inan aklıma başka hiçbir isim gelmiyor.

Rica ederim Halil Abi.

Batshua'yi yerine Origi çok daha iyi olabilirdi.Uğur iyi bir alternatif olurdu.

Mustafa Denizli'ye gelince;Galatasaray'ın başında en son görmek istediğim teknik direktörlerden biri.Bizden ayrıldığı süre içinde hiçbir hedefi olmadığı da açık.Kendini geliştirmeyi başaramamış,ayak uyduramamış bir teknik direktör.

Almeida mi? Yabanci kontenjani Almeidaya mi harcayacagiz? Yönetim iyice delirdi haber dogruysa

Werder Bremen de ikende kendisinden kütük diye bahsederdim Almeida için.Fikrim değişmiş değil kendisi kütükgillerden.

Prandelli ile Mancini farklı tarzda hocalar,

Mancini ile kadro uyumu ve sabitliği yakalamak hayal gibi, ütopik, yer yer anlamsız taktik değişiklikler ve dizilişler yapan bir hoca, Mourinho'nun bile anlamakta zorlandığı bir hocayı bizim çözmemiz ve anlamamız imkan dışı,

Oysa Prandelli tutarlı hareket eden, gereksiz hamlelerden kaçınan bir hocadır.

Lippi'nin ise artık futbolla pek alakasının kalmadığını düşünüyorum.

Prandelli'nin italya milli takimina oynattigi futbolu hic ama hic begenmedim.beraberlik dahi yetiyorken uruguay'a yenildiler. Ustelik cok ama cok kotu oynayarak. Cok fazla defansif oynatiyor. Prandelli'nin sistemi sadece pirlo'nun uzerine kurulu. Pirlo alip topu iler balotelli'ye sisirecek, balo gol arayacak. Gelirse aynisini bizde de yaptirir selcuk-burak kankalarina bizi kanser eder.

Ayrica mac ici hamleleri de cok kotuydu turnuva boyunca. Bize uygun bir hoca kesinlikle degil.

Bizim millet ofansif ve baskili futbol seyretmek istiyor. Ayrica tum sistemi top sisirmeye dayali degil, sagli sollu pas varyasyonlari, kanattan ortalar izlemek isteyen bir milletiz.

Almeida haberleri yalandir

Yada Besiktas a giciklik olsun diye Almeida ve Tore yi falan kapacak :D

Ulan ne almeidası ya kazmaya birsürüde para vermişlerdir doğruysa niasse alalım ondan iyi

+3'te iş yapar Almeida, top tutar ileride, böyle bir adam da lazım aslında, bonservisi de yok, ligi de tanıyor geyiğine de uygun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt