Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida +3 icin nasil iyi gidermis? Simdi sahada 5 yabanci var, ve diyelim hoca Almeida yi oyuna alacak, mecburen bir yabanci cikmak zorunda, onu birak, Almeida yedek olmayi kabul eder mi tum sezon boyunca, sonucta Burak beyefendi banko oynayacak, buyuk ihtimal Mevlut de geliyor..

not: ayrica 2.5 den asaga gelmez...

Henüz hoca belli değilken Almeida yı transfer etme fikri kimin aklına geliyor?

burak yılmaz hugo almeida 2lisi

kafaları şimdiden kazıtalım renktaşlar alışalım yavaştan

5+3´te 15 Milyonluk forvet transferi beklemek de sacmalik bana göre. Mantiksiz yani.

Ne yapacaksin? Büyük forvet alip Burak´i oturtacaksin? Hemde 5 yabanci hakkin varken?

Yada büyük forveti oynatip Melo´yu mu keseceksin? Muslera´yi mi keseceksin?

Bedava forvet, ayrica hic de fena adam degildir Almeida. +3´te isimizi görür.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi çalım!

Galatasaray, Beşiktaş'ın sözleşmesini uzatmadığı Hugo Almeida'yla 3 yıllığına anlaştı.

03 Temmuz 2014 - 12:50

88316.jpg

Siyah Beyazlılar ile sözleşme yenilemeyen ve Dünya Kupası'nda çıktığı ilk maçta sakatlanan Hugo Almeida, Galatasaray'la prensipte anlaştı. Portekizli futbolcu, Türk menajeri Hakan Korkmaz ile birlikte Akmerkez'deki başkan Ünal Aysal'ın ofisinde görüştü. Görüşme sonrasında FANATİK'e açıklamalarda bulunan menajer Hakan Korkmaz, "Başkan Ünal Aysal ile görüştük. 3 yıllık anlaşmaya vardık. Resmi imzalar 2 gün sonra atılacak" açıklamasını

Aysal ortada hoca yok transfer yapıyosun kim yaptırıyo bu transferleri bide en az 3 milyon veririler bu adama 33 yaşına kadar bizde kalır bir çöp daha

5+3 varken zaten çok kaliteli bir yabancı forvet almayacağımızı düşününce yüksek beklentilere girmeyince Almeida olabilir diyoruz tabi.

Ceza yemeye hic bu kadar yakin olmamistim. Manciniyi yollayip bu almeida colunu getirmek hangi ustun zekanin isi ise derhal pilini pirtini toplayip istifasini bassin. Almeida copune milyon dolarlari bayilacagima berk unsal'a sans veririm!!!

Rica ederim Halil Abi.

Batshua'yi yerine Origi çok daha iyi olabilirdi.Uğur iyi bir alternatif olurdu.

Mustafa Denizli'ye gelince;Galatasaray'ın başında en son görmek istediğim teknik direktörlerden biri.Bizden ayrıldığı süre içinde hiçbir hedefi olmadığı da açık.Kendini geliştirmeyi başaramamış,ayak uyduramamış bir teknik direktör.

Benim Mustafa Denizli'ye olumlu bakma nedenim sadece önceki mesajlarımda belirttiğim hususlarla sınırlı değil, her şeyden önce futbol aklına çok inanıyorum, ülkemizde teknik adam olup da iş futbol yorumculuğuna gelince dökülen onlarca futbolcu eskisi var, Mustafa Hoca futbol yorumları ile ezber bozan türdendir, hemen herkesin söylediklerini değil farklı olanı dile getiren, düşünebilen bir futbol adamıdır.

Ülkemizde futbol yorumu dinlemek isteyeceğim nadir şahsiyetlerdendir, spor yazarları arasında da bu konuda bir numaram Mehmet Demirkol'dur.

Beşiktaş deneyimi pek parlak olmamakla birlikte Önder Özen, Metin Tekin de Demirkol'dan sonra tatmin edici bulduğum nadir adamlardandır.

Bu tür derinliği ve analiz yeteneği olan fazla isim yok maalesef futbol piyasasında.

Bu sezon son 4-5 haftayı cıkarırsak gayet etkili bir performans ortaya koydu.Besiktas gibi kücük bir kulüpte o imkanlarda oynayan bir topcu arkasında Sneijder solda Bruma sagda Olcan ile cok daha iyi beslenir.Besiktas'da ortalama 14-15 gol ile oynayan bir topcuymus.29 yasında,bonservisi elinde,Portekiz milli takımının direkt oynayan santraforu.İyi hamle olur.

Mantikli transfer valla. Diger görüslere de saygi duyuyorum, ama ben forvete büyük transfer beklemiyorum.

Mantiksiz zaten. 5 yabanci hakkin varken, orda Burak oynayacak, Mevlüt oynayacak belki de.

Almeida da duruma göre girer iste. Burak, Mevlüt, Almeida, idare eder bizi.

Bu adam bizde çok gol atar bence, hem hava hakimiyeti çok iyi, hem kafa vuruşları çok iyi, hem fiziği buraktan güçlü..

Almeida gayet makul bir transfer olur çünkü ilk 11 kesin Burak oynayacak , ikinci forvetimiz o zamanki rotasyona göre Umut ve Almeida olabilir. Mevlüt gelse Mevlüt de alternatif olacaktı.

Bunun yerine Almeida'yı almak daha doğru olur. Adamın zaten Beşiktaş'taki sorunu sürekli oynayamamasıydı bizde yedek olacağı için yeri gelince işini yapar , özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gole ihtiyacımız olduğu zamanlarda topu indirmesi için kullanılır yani maça göre stratejide de iş yapar.

Fenerbahçe'de üç santrafor var üçü de yabancı ve Webo bile doldur boşalt zamanı bayağı etkili olmuştu , Almeida da bizde Webo görevi alabilir.

Yalnız su sacma.Hadi yerli transferi hoca yokken yaparsın anlarım da yabancı transferi hoca olmadan yapılması yanlıs.Bilemiyorum belki de hoca bellidir o istemistir Almeida'yı.Bu da bir opsiyon.

Yalnız su sacma.Hadi yerli transferi hoca yokken yaparsın anlarım da yabancı transferi hoca olmadan yapılması yanlıs.Bilemiyorum belki de hoca bellidir o istemistir Almeida'yı.Bu da bir opsiyon.

Zaten dememiş mi Aysal, haftasonuna kadar hoca açıklanır gibi birşey, dün haberlerde vardı sanki.

Bence hoca belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt