Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem yedek ST alıcan..

Genc potensyalı bi forvet alsaydik baros tipinde

Yorulan rakip defanslara karsi giren sprinter bi st

* LG G2 Tapatalk *

Gökhan Töre'yi de almak şart oldu şimdi :D Kafasına falan top çarptırıp,gol atarız.

Yanlız niye bukadar kesin konuşuyor almeida hakkında?

* LG G2 Tapatalk *

Sanırım Mevlüt için fazla para istediler bizimkilerde yedek olarak Almeida'yı aldılar. Bu transferin tek mantıklı açıklaması var. Mevlüt'e vereceğin bonservisi ilk 11 oynayacak bir yerliye vermek. Tarık, istemesemde Gökhan .töre.

Almeida'yı isteyen Denizli olabilir.Kendisi Türkiye'nin en iyi santroforu Almeida demişti bir söyleminde.

fft30mm3010786.jpg

Sabri diye bir futbolcudan kurtulmak için dua ediyordum,şimdi başımıza bide Almeida çıktı.Valla kimin aklına geldi ise onun ben aklını.

Almeida iyidir ya ilerde top tutar kafa vurur vs. bizim forvetlerde kafa vurma top tutma gibi özellik yok . Gelince herkes beşiktaşla aramızdaki farkı anlar artık :)

Madem beles yabanci santrafor alacaktik, Gomis i niye almadik ozaman, bana gore Almeida dan daha iyi olurdu. Neyse..

Sabri diye bir futbolcudan kurtulmak için dua ediyordum,şimdi başımıza bide Almeida çıktı.Valla kimin aklına geldi ise onun ben aklını.

Öyle deme Halit Umut-Burak ile saçlar dökülmüştü zaten geçen sene Almeida da gelince artık son kalan teller de gidince daha karizmatik olacağız.

bernd schuster de olabilir hakan arıkan almeıda ya malesef mustafa denizli yada malesef bernd schuster

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt