Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida geliyorsa Sneijder yolcudur. Denizli takımın icine edecek, Muslera'yı gönderip kaleye Hakan'ı koyarsa kimse şaşırmasın..

Rica ederim Halil Abi.

Batshua'yi yerine Origi çok daha iyi olabilirdi.Uğur iyi bir alternatif olurdu.

Mustafa Denizli'ye gelince;Galatasaray'ın başında en son görmek istediğim teknik direktörlerden biri.Bizden ayrıldığı süre içinde hiçbir hedefi olmadığı da açık.Kendini geliştirmeyi başaramamış,ayak uyduramamış bir teknik direktör.

Origi önerine de katılıyorum, maşallah Belçika'da çok cevher var.

Çoğunun transfer ihtimalleri olmamakla birlikte, kadroda görmeyi isteyeceğim ofansif türden yabancılardan ilk aklıma gelenler şunlar ;

Raheem Sterling, Ross Barkley, Depay, Mitroviç, Ezekiel, James Forrest

-

Öyle deme Halit Umut-Burak ile saçlar dökülmüştü zaten geçen sene Almeida da gelince artık son kalan teller de gidince daha karizmatik olacağız.

Yani millete saygı duyuyorum da neyine gelsin diyorlar onu anlamıyorum.Almeida dediğin adam çöpün önde gideni.Yani bugüne kadar aleyhinde konuştuğum adamların hepsi sırf Galatasaray'a geliyor diye destekliyordum.Ama bu kazma'yı,kütüğü destekleyemem.

la almedia geliyorsa sneijder yolcudur ney ? nasıl ulaşıyonuz bu kafalara valla helal olsun :D

Origi önerine de katılıyorum, maşallah Belçika'da çok cevher var.

Çoğunun transfer ihtimalleri olmamakla birlikte, kadroda görmeyi isteyeceğim ofansif türden yabancılardan ilk aklıma gelenler şunlar ;

Raheem Sterling, Ross Barkley, Depay, Mitroviç, Ezekiel, James Forrest

-

James Forrest kim.? Diğerleri çok iyi futbolcular.

Almeida sezonun en az 10 maçını kaçırıyor.Hiç iyi bir transfer olmaz.Zaten yabancıları zar zor yolluyoruz.

la almedia geliyorsa sneijder yolcudur ney ? nasıl ulaşıyonuz bu kafalara valla helal olsun :D

Gerçekten enteresanmış. Sneijder'i yollamak için uğraşıyor zaten paralı basın, bizim taraftar bayılıyor, Sneijder yolcu demeye.

Zaten gitmesini isteyen belli bir kesim de yok değil, gitsin de yabancı kanat alalım, İnler'i de onun yerine koyarız diye düşünenler falan.

FM oynuyoruz çünkü, para da bok.

fft30mm3010786.jpg

Solundaki Oğuzhan Koç'a benziyor.

Bedavaya almeida kötü bir transfer olmaz bence zaten alınacak yabancı forvet yedek olur ancak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence de Almeida +3 için geliyor. Tek sorun oyuna girmek durumunda kalırsa hangi yabancıyı çıkartacağımız. Muhtemelen Telles çıkacak. Olcan sol beke geçecek Burak kanat olacak. Takımın içine edilecek. v.s.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt