Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Veysel - Semih - Ömer Toprak - Telles

Olcan - Melo - Selçuk

Sneijder

Almedia - Burak

Yedekler:

Hakan Arıkan

Koray Günter

Aurelien Chedjou

Bruma

Umut Bulut

Umut Gündoğan

Yekta Kurtuluş

Sabri Sarıoğlu

Hamit Altıntop

Hakan Balta

MUSTAFA DENİZLİ

Adnan Polat zamanına dönecez diye çok korkuyorum.Başkan neyin kafasını yaşıyor arkadaş.?

Besiktas'lılar isyan ediyor,bizim taraftarın isyanı daha fazla.Enteresan.

Almeida'yla görüşme yapılması bile ne durumda olduğumuzu açıklıyor. Ffp yüzünden büyük transfer zaten beklemiyordum ama para az diye de Almeida'yı düşünmek içler acısı. Eldekileri de çıkarırsak yakında kimse şaşırmasın.

Herifin 3 sezonda kaç tane adale sakatlığı geçirdiğini ben sayamadım. Futbolculuğunun ne kadar vasat olduğuna değinmiyorum bile. Ha gerçi Burak ve Umut varken Almeida bizde Falcao muamelesi görür o ayrı. Şuna bak ya ne günlere kaldık. Boştaki Gomis'i almayıp Almeida'yı almak nasıl bir futbol aklının ürünü acaba.

Ya gerçekten çok kaliteli bir forvet alıp, diğer yabancıları buna göre planlayacaksın ya da Mevlüt'ü alıp Burak-Umut-Mevlüt üçlüsüne güveneceksin. En saçma transfer yedek yabancı forvet almak olurdu, sanırım başarıyoruz bunu. Almeida yedek kulübesinde otursa ve oyuna almak istesek nasıl yapacağız bunu? Bir değişiklik hakkını daha Almeida için kullanmaya değer mi? Bu transfer gerçekleşirse benim için hayal kırıklığı olur.

Almeida ile kesin anlasilmissa hoca çoktan belli demektir. Görüşü mutlaka alınmıştır.

Bence gerçekten kulüpte para sıkıntısı var. Bütçe çok düşük. Öyle büyük transfer beklememek lazım. Bu anlamda bakıldığında Almeida 5+3 için iyi bir transfer. Onun özelliklerine ve belki daha iyisine sahip bir forvete ihtiyacımız vardı.

İlk 11 için almıyoruz ki zaten, Burak Yılmaz var 11'de, 6 yerli oynatmak zorundayız, 6'nın 1'i Burak öncelikle.

Elimizde 11 yabancı var.Almeida ile 12 ediyor.4 yabancı daha yollamamız lazım ve Hajrovic dışında yabancıların hiçbiri gitmek istemiyor.

Gomis'e hayır diyordum Almeida çıktı başımıza.Ulan kötünün de kötüsü varmış.Bundan sonra ilk tercihlere muhalefet etmiyecem.

Imoh Ezekiel alinsin ozaman..

Ya Almeida'yı geçtim,ya Burak yine kanatta oynarsa?O zaman sezon bitmez.

Bitmis birsey yok.Sadece görüsme talep etmisler.Görüsülmüs ve sonrası icin tekrar randevu verilmis.

Başkan bıraksın bu işi çok yanlış işler yapıyor önce yönetimi değiştirdi işe yaramaz adamlar takımın yöneticisi oldu birşey demedim.Hoca değişti bişey demedim.Geçen devre arası bir ton saçma sapan transfer yaptılar birşey demedim.Burakla selçuka 33 yaşında 3.5 milyon kazandıracak sözleşme yaptı şimdide bu kazma almeidayada en az 3 milyon verir 3 yıllıkta buna yazık vallahi giden paralara daha ortada hocada yok millet kampa başlıyor

Imoh Ezekiel alinsin ozaman..

C10_GMK3V3B5F010C10_EZEKIEL_blg01.jpg.h380.jpg

yapacağınız transferede sövecem alacağınız hocayada sövecem en sonunda o olacak. Bırakın karıştırmayın hiçbirşeyi takımı sürün oynasın daha fazla kurcalamayın lan.

Yabancı sayısını 7ye düşürdükmü de yabancı transfer yapabiliyoruz?

Almeida iyi adamdır geçiniz hele bedava ise daha da iyidiradam daha bir ay önce portekiz milli takım forveti idi ayrıca yaşıda çok değil sakatlıkları sorun sadece ki zaten yedek olacak yedekte kalmayı kabul edecek ve alınabilecek en iyi yabancı forvet olur Mevlüt e on milyon mu verelim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt