Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrnjAtUIUAEfNPM.jpg

6 Ay sonra kovulur. Buraya yaziyorum iste...

level atladık o garanti mancini gibi rotasyon yapmaz kalıp bir 11 bulur adam sıcakkanlı bi kere futbolcularla diyaloğu iyi geçen sene prandelli süper hoca diyodu herkes ne oldu da bu modlara giriyosunuz siz hayırdır

Bazilari Italyanlara karsi alerji oldu ondandir :P

Almeida gibi çöple anlaşacağımıza gidelim Diego Milito alalım.Daha bitirici.HattaGekas daha iyidir.Vatandaşı Edinho bin basar Almeida'ya.

dün gece bir arkadaş demişti prandelli geliyo galiba diye kimdi o ya gece geç saatteki arkadaş burdamı :)

Beyler yeri değil ama Galatasaray'ın şu anda mevcut kaç tane branşı vardır?

Cesare Prandelli. adamın ismi bile karizma. tip desen zaten karizma. Birde Göze hoşgelen top oynatırsa elini öperim.

mustafa denizli goreve gelecektir diye düşünüyorum. prandelli ile çalısır umarım . tarık için de haberler artmıs ınsallah olur .

ünal aysalın yanlışları vardır hatasız kul olmaz tabi ki ama ünal aysala bu kadar saydırmak yanlış yeter artık. adam galatasaraya başkan olarak geldiğinde futbolda ve basketbolda dibe batmış bir galatasaray vardı. 3 sezondur şampiyonlar ligindeyiz, erkek kadın baskette türkiyenin en iyisi olduk avrupa şampiyonu olduk. erkek baskette son 8 yaptık. ayıp ya biraz vicdanlı olun

Onu gectim, 3 yilda marka değerinde dünyada 16.siraya cikardi. Gelirlerde 17.siradayiz dünyada. Gelecek yil ilk15te yer almamiz mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt