Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stsl13almeida.jpg

+3 icin iyi. Daha iyisini icin para yok...

Almeidanin tek yaptiği iyi is, rakip stoperlerin dengesini iyi bozuyor. Yedekten gelerek rakibe baski kurulmasinda önemli rol oynayabilir. ama gelmesini istemem. Haberin doğru olduğunuda pek sanmiyorum.

almeida geleceğine bu gelsin hem daha genç

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mnbPoWBK-Ok[/media]

Görüşüne saygı duyuyorum.Ama sözlerine katılamayacağım Halil abi. Galatasaray'a gelmeden önce adını duymadığı Muslera'ya elleri küçük diyen bir adamın futbol aklı olduğunu düşünmüyorum.Ezbere konuşan bir şahsiyet,bunu Avrupa futbolu için söylüyorum.Türkiye ligini tanıyor olabilir o konuda bişey diyemem.Abi son 22 senedir ne yaptığı konusunda hiçbirimizin fikri yok.Çalıştırdığı takımlara bakıyorsun abuk subuk İran,Azerbaycan,Ptt lig takımları.Böyle biri bizi başarıya ulaştıramaz.

Mehmet Demirkol ve Önder Özen ise ikisini de izlemiyorum.Tv de gördüm mü kapatıyorum.Pek önemsediğim şahsiyetler değil.Daha çok Ali Ece,Uğur Meleke gibi adamları okuyorum.

Matematik değil ki bu tek bir doğru olsun, zaten bizim bu düşüncelerimizin hepsi birer öngörü, Galatasarayımız için hayırlısı neyse o olsun demek en doğrusu.

Ali Ece ve Uğur Meleke benim de beğendiğim ve takip ettiğim futbol yazarlarından, zaten Avrupa ve Dünya futbolundan bihaber futbol yazarlarına hiç tahammülüm yok, adamın işi bu olduğu halde, 3 yurt dışı takımın onbirini sayamıyor neredeyse.

Futbol bilgilerine bir lafım yok, Beşiktaş damarı kabarmadıkça Ali Ece de hiç sorun yok fakat Uğur Meleke de genelde inceden inceye bizi bir giydirme takıntısı var gib, zaten sevimli biri olduğunu söyleyecek kimse yoktur sanırım, yorum yaparken karşısındakine bakmadan beyanda bulunan birini her daim itici bulmuşumdur.

Prandelli'yi Dünya kupasından dolayı eleştirmek yanlış. Bu Dünya Kupası biraz enteresan geçiyor zaten. Sadece İtalya değil, İngiltere, İspanya, Portekiz gibi takımlar da gruptan çıkamadı hatırlatayım. Öte yandan Kosta Rika gibi kimsenin galibiyet dahi alacağına ihtimal vermediği takım çeyrek finale yükseldi.

ilk yarı 3-5-2 , 2. yarı 4-2-3-1

--------------------Muslera----------------

---Semih-------Paletta-----Hakan---

Tarık/Sabri--Melo---Selçuk--Olcan

--------------------Sneijder----------------

--------Almeida------------Burak--------

--------------------------------Muslera-----------------------

Tarık/Sabri--------Semih---------Hakan--------Telles

Aydın-----------Melo----------Selçuk-----------Bruma

-----------------------------Sneijder--------------------------

-----------------------------Burak------------------------------

Paletta HO

Almeida ile anlasma tamam, Prandelli bu Transferi icin Onay verse aciklariz.

Hayirli olsun, bence iyi bir alternatif.

Almeida-Burak tandemi hayırlı olsun diyelim madem. üzgünüm ama olacak bu. Olan Brumaya olacak. Olcan Wing Back oynayabiliyor. Bruma oynayamaz.

velevki burak almeida ikilisi birarada oynuyacaklar işte ozman biz taraftar olarak eger bu ikili gününde olursa show yaparlar mest oluruz ama bu ikili gününde olmazsa yemin ediyorum verem kanser oluruz

Almeida diyenler yürüyen futbolcunun uçsa bile bizde iş yapamayacağını sanırım daha kavrayamamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt