Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James Forrest kim.? Diğerleri çok iyi futbolcular.

Celtic'li 1991 doğumlu İskoç sağ kanat oyuncusu, fizik olarak Shaqiri tipinde, çok kuvvetli, yere sağlam basan, kısa bacaklarına karşın süratli, patlama gücü yüksek, adam eksiltebilen, etkili ortaları olan çok beğendiğim bir genç, fiyatı kalitesine göre çok makul seviyelerde.

Bir de bu delikanlı bana eski göz ağrımız Kosecki'yi hatırlatmakta.

Yalnız Almeida gelirse oturup ciddi ciddi ağlarım. Her fırsatta dalga geçtiğimiz beşiktaşlılar bile bize güler.

Adam daha gelmeden methetmeye,asmaya ne kadar meraklisiniz...sabirsizlikta sinir tanimiyorsunuz..

★☆★

Mevlüt'e çok para istiyorlar.. Anlaşılan yedek oturabilecek ucuz bir yabancı arıyorlar. Mevlüt haricinde yerli forvet yok gibi.

Almeida'yi nasil istersiniz ya? Bizim Almeida'yi almamizin Besiktas'in Dany'i almasindan zerre kadar farki yok.

Ne Almediasi yahu. Haberi menajerinin cikarttiği söyleniyor. Bence kendisi bize basvurup, Galatasarayda oynamak istiyorum dedi. Ayni seyi Quaresmada yapmisti. Almedia Galatasaray seviyesinde bir oyuncu degil. Clde yüksek tempoda Almedia oynayamaz. Paletta italyada kötünün iyisi stoperlerden birisi. Parma 20 milyon euro istiyor, en az. Rami gibi ondan cok daha iyi stoperler cok daha ucuza alinabilir.

Almeida yedekten girip, baski yaptiğimiz maclarda faydali olur. Yillik 3 milyon euro maasta yedek icin cok ama cok fazla. Sinirlama nedeniyle fazla süre bile alamaz.

Yonetim almeida yi alirsa istifa etsin direk portekiz bile.dayanamiyor artik ona bu forvet kitliginda oynadigi maclarda tek olumlu hareketi yok bu mudur vizyon seneye para verip gonderirler dunya ve turkiye futbolunda almeida donemi kapanmistir kapimiza gelip kontrat istiyo adam yazikk cok paramiz varsa hayir vakfi acip ihtiyaci olanlara dagitalim o parayi yuzlerce aileyi bakar ... iyice capsizlasti yonetimm anlamak guc

Tarik, Mevlut ve Tore gelse baya fena olur..

eger mustafa denizli ile herhangi bir proje için anlaşmış isek ve bu mustafa denizlinin gs almeida flörtüne aktörlük yapıyor ise bu mustaf denizli neyin kafasını yaşıyor ne kullanıyor merak ediyorum sayın mustafa denizli lütfen gelme ne pozisyon olursa olsun gelme zararın olur faydan olmaz bu saten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt