Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli, Almeida bize lüks olur demişse, yabancı forvet yok demektir bu, kesinlikle iyi haber.

Ingiliz medyasi Moyes 100% Galatasaray da falan demisti :P

Ünal Aysal: "Almeida ile görüştük. Almeida çok iyi bir oyuncu ancak Prandelli bize Almeida'nın lüks olacağını söyledi."

yabancı forvet yok, mantıklı olan da bu, helal. 1-2 seneye sınır kalkar, başarılı olmaya devam edersin CL'de, alırsın kaliteli golcüyü.

Almeida bile lüks deniyorsa, burada Doumbia falan yazan arkadaşlar, hiç umutlanmasın.

Maalesef bu sene böyle.

Helal başkana. Bu arada nöbet kendine geldi 1-2 günde.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabancı forvet yoksa berk ünsal ve hüseyin altuğ taş için dua edin arkadaşlar.ikisi de yetenekli ...kadroda olmalılar bu sene.

Bence de galatasarayın çok transfere ihtiyacı yok. Mevlüt ve iyi bir stoper gelirse yeterli olcan da geldi zaten. Tarık da alınabiliyorsa denensin yoksa sabri hamit veysel var sağ bekte oynayabilecek. Chedjou giderse stoper alınır yoksa stoper de alınmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Bu kadro yeterli" lafı korkuttu beni, Ceyhun, Sabri, Gökhan Zan, Aydın, Emre Çolak... falan aklıma geldi şimdi yine bak.

Mancini de ders vermiş oldu böylece. Ekmek yediği yer için kötü şeyler söylememiş

allah kerim cesare prandelli ne abi millet komedi :D

Hoca kadro iyi,takviyesiz sampiyon yapabilecegini söylemis.Hoca kendine güveniyor.Güzel seyler duyuyoruz.

Transfer yok. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Muslera Semih Melo Selçuk Sneijder Olcan Burak

Onlar tabi ki aklımda ama 6 yerli saymadan 11 için, yeterli diyemiyorum ben.

Ne zaman Tarık transferi de gerçekleşir 5'i görürüz o zaman az da olsa güvenirim. Dünya yıldızı değil bu oyuncular belki ama kilit rol oynuyorlar.

6. da Balta/Koray'dan biri oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt