Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı forvet yoksa prandelliye de gerek yoktu paf takımı koy oynasın

Cesare prandelli getir bize mario balotelli diyemiyoruz tüh. Ama olsun gonderilecekler gitse yeterli

yav transfer olur yine de..ama yerli alıcaz zaten. ne bekliyodunuz ki..

Prandelli nin kafasi iyi calisiyor belliki, benim dusundugum gibi, hemen yabanci forveti reddetmis 5+3 varken, zaten bosa kontenjan gidecekti, once savunma ve orta saha ya transfer olmali zaten (yabanci olacaksa)

Hoca isterse Tarık ve Mevlüt gelir transfer kapanır.Durum budur.Bir de yerli stoper olarak Ugur gelir duruma göre.

Galatasarayın kadrosu şu an ligin en iyi kadrosudur olcan gibi ligin en iyi hucüm oyuncularından birini de aldık 1-2 takviye yeterli. Geçen sene tüm futbolcular en kötü sezonlarını geçirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Olcan transferi netlesince, hoca onay verdi oyle olmustur dedim, cogunuz yabanci hocalar Olcan i nerden tanir diyordunuz :)

al iste..

"Bu kadro yeterli" lafı korkuttu beni, Ceyhun, Sabri, Gökhan Zan, Aydın, Emre Çolak... falan aklıma geldi şimdi yine bak.

muslera, semih, melo, selcuk, olcan, sneijder, burak vs.

prandelli terim gibidir, yani bir kadro kurar bir sezon öyle devam eder, mancini ve moyes gibi sürekli ilk 11'i degistirmez, korkma yani ceyhun, aydina falan yer vermez bu adam.

Bence Prandelli karakteri gereği kadro'nun yeterli oldugunu söylemistir. Daha dogru duzgun tanimadigi bir takim hakkinda 'sunu alin bunu gonderin' diyecek adam degil sanirim. Mancini gibi 'eeuuhhh benim takim degil eeuuuhh transfer istiyom' triplerine girmiyor demek ki.

Bence Prandelli karakteri gereği kadro'nun yeterli oldugunu söylemistir. Daha dogru duzgun tanimadigi bir takim hakkinda 'sunu alin bunu gonderin' diyecek adam degil sanirim. Mancini gibi 'eeuuhhh benim takim degil eeuuuhh transfer istiyom' triplerine girmiyor demek ki.

Takımı inceledi dedi başkan. Geçen seneki maçları falan izlemiş

Bruma hazır olana kadar

5 yabancılı kadro

Muslera

Tarık Semih Chedjou veya transfer Telles

-----------Melo--------Selçuk----------

----------------Sneijder----------------

????------------------------------Olcan

------------------Burak-------------------

Gökhan Töre de şart sanırım, ya da Tarık sol bek, Telles önde, sağ beke Veysel, Olcan önde.

Bruma dönerse de stoper Hakan ya da Koray oluyor.

5+3 gerçekten bize koyuyor. 1-2 transferle çözebiliyoruz ama uçamayız kesinlikle.

Bruma hazır olana kadar

5 yabancılı kadro

Muslera

Tarık Semih Chedjou veya transfer Telles

-----------Melo--------Selçuk----------

----------------Sneijder----------------

????------------------------------Olcan

------------------Burak-------------------

Gökhan Töre de şart sanırım, ya da Tarık sol bek, Telles önde, sağ beke Veysel, Olcan önde.

Bruma dönerse de stoper Hakan ya da Koray oluyor.

5+3 gerçekten bize koyuyor. 1-2 transferle çözebiliyoruz ama uçamayız kesinlikle.

Tarık'ı sola Veysel'i sağa koy,Bruma-Olcan'lı kanatlarla oyna.Bunu yapabiliriz lig icin.Gayet etkili olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt