Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Meleke 1 sene önce Prandelli'den yana bunları yazmış: Bence yeryüzünün en iyi teknik direktörü olan Cesare Prandelli ise taktik putlarını çöpe atmaya kararlıydı: Üçlü savunma, çift santrfor, iki on numara, 4 merkez orta saha; ne kadar modası geçtiği (veya gelmediği) düşünülen fikir varsa hepsini tedavüle soktu kurt hoca...

Hoca 1 yardımcısı, 2 çalıştırıcısı, 1 de stratejisti ile 4 kişi ile geliyor. Bunun dışında Florya'da bizim koyduğumuz isimler olacak. Ama istediği şeyler karşılanacaktır. Onlara neyi verip, veremeyeğimizi anlattık. O da bunun bilinci ile geliyor. Ben hiçbir transferi kendi süremin ötesine geçirmiyorum. Benim koltuğuma olan saygım nedeniyle böyle. Eto'o için olumsuz cevap vereceğiz, programımızda Eto'o yok."

Unal Aysal

oğlunu getiriyor o zaman :) milli takımın kondisyoneriydi galiba...

köpekler ıstedı dıye baronlar ölmez

Cesare Prandelli 4-2-3-1 sistemi ile oynatır diye düşünüyorum.

Fernando Muslera

Yerli Oyuncu - Semih Kaya - Yerli Oyuncu - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk İnan

Olcan Adın - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak Yılmaz

Bu şekilde oynarız gibi görünüyor. Yerine göre de Bruma ve / veya Telles +3 kısmına çekilebilir.

Alınabilecek yabancı forvet , yabancı kanat veya yabancı stoper oynayabilir bu durumda yerine göre.

Tabi yerli takviyesi şart birkaç oyuncu daha lazım en azından zaten alınabilecek hali hazırda yerliler belli ;

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı , Ömer Toprak , Gökhan İnler , Gökhan Töre , Hakan Çalhanoğlu , Mevlüt Erdinç

Bu isimlerden alabildiğimiz kadarını alıp , sonra arkamıza yaslanmalıyız.

Muslera hakan arikan

Sabri veyso hamit semih koray zan cecu hakan telles

Melo selcuk yekta emre umut g. furkan amrabat bruma olcan burak umut berk

Bir kanat daha alinabilir kadro yeterli tr icin. Eger cl de basari isteniyorsa santrafor sart ama mali yapimiz musait degil bosuna beklentiye girmeyelim .

Cesare Prandelli: Herşeye tahammül ederim fakat yeteneği olup geliştirmeyen takımımda yer bulamaz.Onların yerleri futbol sahası değil.

sabri%2Bsar%25C4%25B1o%25C4%259Flu.jpg

tarık ve gökhan töre yeterli olur.ayrıca berk ünsal ve hüseyin altuğ da a takımda olmalı.

Yahu başkan transfer yok diyor da;

Telles'in sol bekte alternatifi yok hazır Tarık için de davet gelmişken kaçırmamak lazım

forvet için eğer yabancı golcü almayacaksak Burak ve Umut'u yedeklemesi adına Mevlüt'ü alabiliriz

bence orta sahaya Melo ve Selçuk'a alternatif Yekta'nın yanına Tolgay hamlesi yapılabilir

yani takımın transfere ihtiyacı var esasında

Sebastian Giovinco? veya Cerci? Cerci pahali olur ama Giovinco 10 Milyon falan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt