Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık Çamdal gelsin, rakibi baskı altına aldık mı bekte akar.

Amrabat bizde kalmak istiyormus zaten.. Malaga nin baskani demis, adamlar uzulmus..

Culio'ya çöp diyip istemediler, Zan ve Engin gibi isimleri hiç kabul etmezler.

Emre Çolak, Ontivero gibi isimlerden kiralık verebiliriz bence para yanında.

Kimseye cöp diyecek durumlari yok artik. Transfer bile yapamiyorlar.

Gecen sene Ertugrul Saglam´a destek bile olamadilar. Hic transfer yapmadilar nerdeyse.

Bu sene de degisen birsey yok. Olcan transferi gibi Tarik´i da bitirsinler. Cünkü kilit oyuncu bizim icin. Sag sol

twitter'da gördüm, biri ince görmüş detayı, paylaştım :)

Sırada Tarık var, stratejik olarak çok önemli, ama dün de dediğim gibi, adam gibi bir teklifle gidelim, belli bir deadline verelim, kabul ediyorlarsa alalım yoksa bekletmesinler Alper işine dönmesin.

evet bence de... 10 larca olcan fotoğrafı varken tarık lı olanı kullanmak ince görmek demek.. umarım tarık gelir. sağ a direkt sola da alternatif olur gerekirse. bazı maçlarda solda başlar sağda sabri ile oynarız. stoper de yabancı koyarız belki. vs..vs.. elimizi güçlendirir çok..

Transfermarktr'ye göre gelenler ;

Endoğan Adili (Basel 500 bin Euro)

Olcan Adın (TS 4 Milyon Euro)

Bruma (Geri döndü)

Nordin Amrabat (Geri döndü)

Furkan Özçal (Geri döndü)

Yiğit Gökoğlan (Geri döndü)

Engin Baytar (Geri döndü)

Sercan Yıldırım (Geri döndü)

Dany (Geri döndü)

Gidenler

Burdisso (Geri döndü)

Salih Dursun (TS Kiralık)

Aykut (Sözleşme sonu)

Ufuk (Sözleşme sonu)

Elmander (Sözleşme sonu)

Drogba (Sözleşme sonu)

Dönmeselerdi iyiydi...

töre olcan ve bruma üçlüsünden hangi ikisi oynar? töre yi de istiyoruz ama brumayı yedek bırakacaksa töre yi istemem.

Bruma'yı oynatamıyoruz, Origi nasıl gelişecek ? Genç oyuncuya yatırım yapıp kulübeye atmak çok yanlış hareket.

Elimizde zaten Bruma ve Telles gibi iki genç var, o kontenjan dolu bence.

Sakat adamı nasıl oynatacaksın.? Elimizde ki bi kaç yabancıdan kurtulursak Origi(Temenni) oynayabilir.

Tarik ve Töre´yi alsinlar, bonservisi elinde bi forvet alip transferi kapatsinlar.

Olcan 4, Tarik 3-4, Töre 5, forvet (bedava) = 12-13 Milyon.

Bu kadro yeterli olacaktir. Cok fazla para harcamadan, özellikle lig icin cok etkili bir kadroya sahip oluruz.

Tasarruf da etmis oluruz.

Ben o yüzden Almeida´ya sicak baktim aslinda.

evet bence de... 10 larca olcan fotoğrafı varken tarık lı olanı kullanmak ince görmek demek.. umarım tarık gelir. sağ a direkt sola da alternatif olur gerekirse. bazı maçlarda solda başlar sağda sabri ile oynarız. stoper de yabancı koyarız belki. vs..vs.. elimizi güçlendirir çok..

Kimse bir anda Dani Alves olmasını beklemiyor zaten, iki pozisyonda birden oynayabildiğini Milli Takım kampında da gösterdi, 5+3 için önemli hamle olacak bizim için, umarım yönetim de bunun farkındadır.

En sinir olduğum şeylerden biri, Olcan'ı alıp diğerlerini yine kalitesizlerden almak olur.

Hep eksik olmak zorunda sanki bir yerleri takımın.

Cagliari, Lucas Ontivero için Galatasaray'a 4 milyon € önerdi, Galatasaray ise bu transfer için 6 milyon € istiyor. (TuttoCagliari)

Dogru oldugunu sanmiyorum ama.

10492062_1426011981014848_6737020870884315733_n.png

1_by_olcanadin-d76jejy.jpg

Tarik ve Töre´yi alsinlar, bonservisi elinde bi forvet alip transferi kapatsinlar.

Olcan 4, Tarik 3-4, Töre 5, forvet (bedava) = 12-13 Milyon.

Bu kadro yeterli olacaktir. Cok fazla para harcamadan, özellikle lig icin cok etkili bir kadroya sahip oluruz.

Tasarruf da etmis oluruz.

Ben o yüzden Almeida´ya sicak baktim aslinda.

forvete gerek yok hizli ofansif orta sahaya ihtiyac var

Sakat adamı nasıl oynatacaksın.? Elimizde ki bi kaç yabancıdan kurtulursak Origi(Temenni) oynayabilir.

Sakatlığı geçti, belki Ağustos'ta değil (onu da bilmiyoruz gerçi hazır da olabilir) ama Eylül'de Ekim'de 11'de oynar hale gelecek.

Bruma'yı oynatırsan yabancı stoper oynatamıyorsun ayrıca zaten.

Sıkıntılı durumlar, en mantıklısı bu sezon için, iki yerli stoper Semih Hakan/Koray, Telles sol bek, önde Bruma.

Bruma direk 11 oynayana kadar Tarık'ı alır sol beke koyarsın, Telles'i önde kullanırsın. Sağ bek Veysel veya Sabri olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt