Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam defansimiz da Avrupa capinda üst düzey bir kalitede degil ancak lig icin yeterliydi.

3 senedir ligin en az gol yiyen takimiyiz. Chedjou´yu tutalim (sonradan iyiydi), Koray´i kazanmaya calisalim.

Tarik ve Töre´yi alip en azindan ligde avantajli duruma gelelim.

Herkes bi tepki gösterdi de, ben o yüzden Almeida´ya cok sicak bakmistim.

+3´te Chedjou, Amrabat, Almeida olurdu, gayet de yeterli olurdu aslinda.

Para da harcamayiz. Girerdi, kafa toplarinda etkili olurdu vs.

Origi ve Agger nefis olurdu.Yanlız gidecekler de çok önemli.Chedjou ve Dany'nin gitmesi şart.Chedjou 90'lı yılların stoperi.

Şu ana kadar Chedjou'yu açıklayan en iyi tanım. :)

Bende önceki mesajlarda sağbek, stoper, birde +3'te yedekliği sorun etmeyecek ama kaliteli adam lazım.

Origi iyi olur başkasıda olur.Sağ bek Tarık desek hem çok yönlü hem teknik.Stoper Agger birde uygun yollu bir ortasaha alırsak tadından yenmez bu transfer dönemi. Hepsi nokta atışı olur valla.

Chedjou'yu bu transfer dönemi sattık sattık yoksa 6.3 milyon euro bir tarafımızda patlar.

Sakatlığı geçti, belki Ağustos'ta değil (onu da bilmiyoruz gerçi hazır da olabilir) ama Eylül'de Ekim'de 11'de oynar hale gelecek.

Bruma'yı oynatırsan yabancı stoper oynatamıyorsun ayrıca zaten.

Sıkıntılı durumlar, en mantıklısı bu sezon için, iki yerli stoper Semih Hakan/Koray, Telles sol bek, önde Bruma.

Bruma direk 11 oynayana kadar Tarık'ı alır sol beke koyarsın, Telles'i önde kullanırsın. Sağ bek Veysel veya Sabri olur.

Bende isterim Semih ve Koray ikilisini ayrıca güvenmekte lazım ama şampiyonlar ligin de kesinlikle yabancı kallavi diyebileceğimiz bir stoper oynamalı.Yoksa her maçta elek yaparlar bizi.Bruma'nın sakatlığı geçmiştir.Bu sezon tüm maçlarda oynayacağını düşünüyorum.Zaten mümkünse millet kadro yaparken;

1.Bruma'yı 11 yazsın çünkü görmeyince asabım bozuluyor.:)

2.Sabri'yi ilk 18 dahi görmek istemiyorum.

Biraz futboldan anlasaydın böyle konuşmazdın renktaş

bu beğenmediğin taktik ile bu adam Euro 2012'de İspanya'yı sahadan sildi

İngiltere maçında resmen şov yaptı

Turnuvanın favorisi Almanya'yı yenip eledi

sana gelen adamın ismi Prandelli yani bu adam maçına göre 3-5-1-1 veya 3-5-2 formasyonlarını bolca oynatan bir adam

ayrıca bence bu formasyonun harika bir dizilim olmasından bahsetmiyorum bile

eğer plaj futbolundan filan bahsetmiyorsan korkmana gerek yok öyle 45 dakikada 5'lik falan olmazsın

[media]https://www.youtube.com/watch?v=J970snQykLE[/media]

Ya kardeşim benim futbol bilgime laf ediceğine,git önce 3 lü savunma ne tip oyuncularla oynanır ona bak 3 defans koymuşsun 2si bek şaka mı bu?

Şu ana kadar Chedjou'yu açıklayan en iyi tanım. :)

Bende önceki mesajlarda sağbek, stoper, birde +3'te yedekliği sorun etmeyecek ama kaliteli adam lazım.

Origi iyi olur başkasıda olur.Sağ bek Tarık desek hem çok yönlü hem teknik.Stoper Agger birde uygun yollu bir ortasaha alırsak tadından yenmez bu transfer dönemi. Hepsi nokta atışı olur valla.

Origi transferi sadece temenni Nuri.Vermezler zaten.Verseler dahi çok uçuk para isterler.Stoper ise kesin alınmalı.Tabi sağ bekte alınmalı.

Origi transferi sadece temenni Nuri.Vermezler zaten.Verseler dahi çok uçuk para isterler.Stoper ise kesin alınmalı.Tabi sağ bekte alınmalı.

Valla bende öyle yazacaktımda şimdi dedim Agger'i de bize vermezler dedik, Halit Agayı kızdırmayalım :D

Uygun yollu bir forvet var mı aklında abi?

Ya Arkadaslar Tam bilemedim simdi Tarik Camdal mi daha iyi Şener Özbayrakli mi?

adem'in adı geçmiş eski sayfalarda umarım olur bu transfer çok klas oyuncu.

Bende isterim Semih ve Koray ikilisini ayrıca güvenmekte lazım ama şampiyonlar ligin de kesinlikle yabancı kallavi diyebileceğimiz bir stoper oynamalı.Yoksa her maçta elek yaparlar bizi.Bruma'nın sakatlığı geçmiştir.Bu sezon tüm maçlarda oynayacağını düşünüyorum.Zaten mümkünse millet kadro yaparken;

1.Bruma'yı 11 yazsın çünkü görmeyince asabım bozuluyor.:)

2.Sabri'yi ilk 18 dahi görmek istemiyorum.

ben de katılıyorum bu iki maddeye ama Sabri kalıyor takımda yapacak birşey yok. 2015 oluyor sene hala takımda adam.

stoper için de katılıyorum ama beğenmediğimiz Chedjou'yu bile oynatamıyoruz zaten. CL için stoper alalım gibi mantık olamaz, adam ne zaman form tutacak ? ligde zaten oynatamayacaksın. 15 dk'larla veya CL maçından önceki maçta oynatmakla hazır olmaz adam gerçekçi olmak gerekirse.

Zaten 5+3'le CL'de bir yere kadar geleceğiz, Real Madrid, Juventus gibi takımların olduğu gruptan bir şekilde çıktık, geçen sene de fena değildik, Chelsea ile başabaş mücadele ettik. Seneye falan zaten kalkar yabancı sınırı büyük ihtimalle, o zaman alırız stoperi.

Semih'ten çok Koray'a güveniyorum ben açıkçası, Ömer Toprak deniyor mesela, Koray onu geçecek bence.

Valla bende öyle yazacaktımda şimdi dedim Agger'i de bize vermezler dedik, Halit Agayı kızdırmayalım :D

Uygun yollu bir forvet var mı aklında abi?

Türkiye de ki ismini koyamadığım yabancı kısıtlaması yüzünden forvet filan almak çok zor.Ki stoper alınırsa imkansız zaten.İlla forvet alacaksak bence Antep'te ki Muhammed Demir(sakat değilse) veyahut Mevlüt çok iyi olurdu.

Şimdi şöyle, Telles'in alternatifi olmadığı için, gerekirse Tarık'ı orada kullanabilirsin, oynamışlığı var, sol ayağını sadece yürümek için kullanıyor örneğin.

Ama Şener'i alsan böyle bir durum olmayacak, İshak'ı da almak zorunda kalacaksın.

Bu yüzden önemli diyoruz Tarık.

Babam bursasporlu olduğu için bursanın en az 20 - 25 maçını izledim şener tam bir balon .sağ bek olarak düşünüyorsan kötü bir tercih.Hücuma katkısı iyi fakat defansif özellikleri açısından berbat biri.Zaten bursa bu sene yediği gollerin çoğunu iki kanadının kötü olmasından dolayı yedi.Tarık şenere göre çok daha dengeli biri.Şunuda belirteyim bursadan ferhat kiraz çok daha işimize yarar.Emin olun Telles ve ferhatlı sol kanat yağ gibi akar rakibin sağını felç eder.İkiside süratli topçular ama en büyük detay şu ki birbirlerinin açıklarını kapatarak oynarlarsa.Enes alınması en zor topçu ozan tufanla birlikte.Enes alınırsa şayet bu yıl olmasada ilerleyen yıllarda bizde Hakan Şükür etkisi yapar.Ozan tufan ise bence şuan ligteki en çok yönlü geleceği parlak futbolcu.Sağ bek oynar stoper oynar ve en önemlisi ön libero dahi oynar.Ferhay enes ve ozan ı al .5 senelik omiriliği kur derim ama çok çok zor bu 3 lü

ben de katılıyorum bu iki maddeye ama Sabri kalıyor takımda yapacak birşey yok. 2015 oluyor sene hala takımda adam.

stoper için de katılıyorum ama beğenmediğimiz Chedjou'yu bile oynatamıyoruz zaten. CL için stoper alalım gibi mantık olamaz, adam ne zaman form tutacak ? ligde zaten oynatamayacaksın. 15 dk'larla veya CL maçından önceki maçta oynatmakla hazır olmaz adam gerçekçi olmak gerekirse.

Zaten 5+3'le CL'de bir yere kadar geleceğiz, Real Madrid, Juventus gibi takımların olduğu gruptan bir şekilde çıktık, geçen sene de fena değildik, Chelsea ile başabaş mücadele ettik. Seneye falan zaten kalkar yabancı sınırı büyük ihtimalle, o zaman alırız stoperi.

Semih'ten çok Koray'a güveniyorum ben açıkçası, Ömer Toprak deniyor mesela, Koray onu geçecek bence.

Allah belamızı vermiş zaten.Chedjou,Dany,Hajrovic,Sabri,Ceyhun gibi adamlar musallat olmuş başımıza.

Beyler Herkes Koray-Semih ikilisi i dusunuyor bence bu sene olmamali nedenini diye sorarsaniz Koray Bu sene yada seneye patlama yaparsa Dortmund bizden Alir korayi.Onun icin sabretmek lazim o seneyi doldursun dortmund geri almaktan vazgecsin öyle 11'e koyalim.Arada sirada Oynatilir koray bence.

Beyler Herkes Koray-Semih ikilisi i dusunuyor bence bu sene olmamali nedenini diye sorarsaniz Koray Bu sene yada seneye patlama yaparsa Dortmund bizden Alir korayi.Onun icin sabretmek lazim o seneyi doldursun dortmund geri almaktan vazgecsin öyle 11'e koyalim.Arada sirada Oynatilir koray bence.

Saçma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt