Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu her hafta Sneijder oynacakmı sanıyorsunuz. Bu işin ŞL tarafı var o kadar maçı kaldırmakta sorun yaşayabilirler.

Bol rotasyon yapmak zorundasın. En kötü yedekte +3 de bekleme avantajı olur.

Ben bu sene bir çok oyuncunun süre alabileceğini düşünüyorum. Fark açıldığı zaman çıkartıp dinlendirebilir farklı rotasyonlar denersin.

Yani herkes fırsat bulabilir. 5+3 de en azında bu avantaj olur.Geçen sen 6+0 olduğu için yedek oyuncu yerli olmak zorundaydı.

Olcan'ın sol bek/wing back oynamışlığı bile var, önde pres yapmakla 3-5-2'nin sağında oynamak aynı şey değil.

Neyse koy sen tamam Emre dünya yıldızı olur orada.

Caner demişsin, Caner'i gidip öyle saçma bir yere koymadı adam.

Neyse.

Sinirlenmeye gerek yok bence, fikir belirtiyoruz sonuçta.

Caner'de sol açıktan sol beke devşirildi ona bakarsan.

Emre Çolak 2012'de forvet arkası oynamadı bu takımda, sağ kanatta, ve sol da oynadı.

4'lü bir orta saha gibi düşün sen onu. Önde Sneijder

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM[/media]

Berbat basınımızdan ufak söylentiler..

[attachment=11525:1033375_Galatasaray_SK.jpg] Kadro böyle olmalı hiç maceraya gerek yok stopere alabilirsek ömer toprak alınmalı .yedekte amrabat chedjou ve 1 tane yabancı forvet olmalı almeida yada niasse olabilir osvaldoya hiç gerek yok.Bruma şu takımda adam eksiltebilen tek oyuncuydu geçen sene ve sakatlanmasa belki farklı yerde bitirirdik ligi ama bakıyorum burda herkes adamı harcamış . ben takımın başında olsam tahtaya yazıcağım ilk adamlardan biri bruma olur . elimizde cevher var ama işleyemiyoruz.

Ekli dosyalar

• 1033375_Galatasaray_SK.webp
    1033375_Galatasaray_SK.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 155
Yaklaşık 5 sayfadır bu Osvaldo adını nerden duydum diyorum...

Sonra resmini gördüm... ve 1 maçını izlediğimi hatırladım... Çok etkilemişti beni... Bence çok iyi bir seçim olur...

Yahu her hafta Sneijder oynacakmı sanıyorsunuz. Bu işin ŞL tarafı var o kadar maçı kaldırmakta sorun yaşayabilirler.

Bol rotasyon yapmak zorundasın. En kötü yedekte +3 de bekleme avantajı olur.

Ben bu sene bir çok oyuncunun süre alabileceğini düşünüyorum. Fark açıldığı zaman çıkartıp dinlendirebilir farklı rotasyonlar denersin.

Yani herkes fırsat bulabilir. 5+3 de en azında bu avantaj olur.Geçen sen 6+0 olduğu için yedek oyuncu yerli olmak zorundaydı.

Unuttuğunuz bir durum var, +3'e koyduğunuz adamlar, 5 yabancının pozisyon olarak alternatifi değil, yani direk değişiklik yapamıyorsun, diğer bölgelerle de oynaman gerek ve bunun için yeterli kalitede yerli oyuncun yok.

Atıyorum Bruma'yı oyuna almak için oyun şeklini değiştirmen gerekiyor mesela tamamen.

bugün olcan adından sonra emre çolak da sağ kanat beki mevkiine yazıldı demek

bir taneniz sol ayaklı bir right wing back gösterebilir mi bana 150 yıllık futbol tarihinde

Emre Çolak 2012'de forvet arkası oynamadı bu takımda, sağ kanatta, ve sol da oynadı.

ne emresi ne çolağı ya adam 5 yıldır bu takımda 5 yılda 5 gram katkısı mı olmuş.Emrenin yetenekleri

1-maç esnasında 432847 kere kendi ekseni etrafında 360 derece dönmek

2-hiç bir omuz omuza mücadeleden galip çıkamamak ve yüzde 99 unda yere düşmek

3-gereksiz ve saçma şekilde ceza sahamızın yakınlarında faul yapıp kalemizde tehlike yaratmak.

4-azizeye sorsalar Galatasarayda kim oynasın diye 2 isim seçer biri emre der 2.si ise herkezce malum olan adamı der

Sinirlenmek değil, tabi ki fikirdir saygı duymak gerek.

Ama Emre'den verim almak istiyorsan, en çok verim alabileceğin yerde kullanmak daha mantıklı değil mi ? Hani Eboue bile zorlandı o pozisyonda.

Oyuncuları öncelikle kendi pozisyonunda oynatmalıyız, geçen sene gördük saçma saçma sistemsiz oyunları. Kimsenin nerede olduğu belli değildi. Sabri başlıyor sol bek mi sağ bek mi belli değil, Semih sağ bek falan, Sneijder kanat, Burak kanat...

Neyse senin görüşün öyledir, doğrudur.

Telles'e alternatif bulmak lazım, Erdin Demir olabilir.Rotasyonu stoper yerine sol bek üzerinden yapmak daha mantıklı.Defanstaki ikiliyi pek bozmayalım ligde yerli şampiyonlar liginde yabancı stoperle oynarsak uyum sorunu ortaya çıkar.

ne emresi ne çolağı ya adam 5 yıldır bu takımda 5 yılda 5 gram katkısı mı olmuş.Emrenin yetenekleri

1-maç esnasında 432847 kere kendi ekseni etrafında 360 derece dönmek

2-hiç bir omuz omuza mücadeleden galip çıkamamak ve yüzde 99 unda yere düşmek

3-gereksiz ve saçma şekilde ceza sahamızın yakınlarında faul yapıp kalemizde tehlike yaratmak.

4-azizeye sorsalar Galatasarayda kim oynasın diye 2 isim seçer biri emre der 2.si ise herkezce malum olan adamı der

tamam kendini geliştiremiyor ama 2011-12 de enginle birlikte şampiyonluğun en önemli isimlerinden biriydi haksızlık yapmayalım sol tarafta çok etkili oynadı o sene

Ekli dosyayı görüntüle 16045 Kadro böyle olmalı hiç maceraya gerek yok stopere alabilirsek ömer toprak alınmalı .yedekte amrabat chedjou ve 1 tane yabancı forvet olmalı almeida yada niasse olabilir osvaldoya hiç gerek yok.Bruma şu takımda adam eksiltebilen tek oyuncuydu geçen sene ve sakatlanmasa belki farklı yerde bitirirdik ligi ama bakıyorum burda herkes adamı harcamış . ben takımın başında olsam tahtaya yazıcağım ilk adamlardan biri bruma olur . elimizde cevher var ama işleyemiyoruz.

thats what im talking about baby

bugün olcan adından sonra emre çolak da sağ kanat beki mevkiine yazıldı demek

bir taneniz sol ayaklı bir right wing back gösterebilir mi bana 150 yıllık futbol tarihinde

Aynen, Eboue bile zorlandı o pozisyonda, çok zor onu oynamak hele ki ters ayakla, 10 numara tarzı bir oyuncu iken.

Yedeklerdeki yabancilarda Chedjou, Amrabat ve yabanci bir forvet olmali bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt