Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şapkadan Balotelli veya Cassano çıkabilir.

Muslera-Veyso-Semih-Yabancı-Hakan-Melo-Selçuk-Bruma-Olcan-WES-Burak

Can sıkıntısı :)

yerlileri toplasınlar

trabozn bile topladı biz kaldık.

yetti artık harbiden yetti inatla yabancı arıyoruz.

yok artık kofi annan

Muslera - Hakan

Tarık - Veysel

Telles - Ishak

Semih - Gökhan

Koray - Astori

Melo - Yekta

Selcuk - Tolgay

Töre - Lavezzi

Olcan - Bruma

Sneijder - Emre

Burak - Mevlüt

Osvaldo - Muhammet

Osvaldo dedikodularina cok sevindim. Keske dogru olsa. Cok teknik bir forvettir, sogukkanlidir.

Uygun fiyata alabilirsek, cok yerinde bir transfer olur. Tarz adam zaten, sevilir :)

Özellikle CL´de böyle rahat adamlara ihtiyac var. Insallah transfer ederiz.

Sinan Gümüs de gelsin, begendim.

Osvaldo dedikodularina cok sevindim. Keske dogru olsa. Cok teknik bir forvettir, sogukkanlidir.

Uygun fiyata alabilirsek, cok yerinde bir transfer olur. Tarz adam zaten, sevilir :)

Özellikle CL´de böyle rahat adamlara ihtiyac var. Insallah transfer ederiz.

Sinan Gümüs de gelsin, begendim.

umut bulutu gönderebilsek keşke..

Prandellinin daha önce hiç şampiyonluk yaşamamış olması ve büyük takım çalıştırmamış olması ? İtalya dışına ilk defa çıkıyor oluşu ?

Mevlüt´ü alirsak kesinlikle yeterli. Hatta müthis olur.

Burak - Osvaldo - Mevlüt ne demek ya? Olaganüstü olur.

Ama ben ihtimal vermiyorum. Galiba gercekten ekonomik sikinti var.

aman medyanın abartısı..bana kalsa hüseyin altuğ var u 19dan gelen.mevlütü almayalım o olsun a takım kadrosunda.çocuk karakter olarak da 10 numara,yeteneği de harbiden iyi.

osvaldo-burak-berk ünsal-altuğ taş (kanat forvet)-umut böyle bile iyi.

aman medyanın abartısı..bana kalsa hüseyin altuğ var u 19dan gelen.mevlütü almayalım o olsun a takım kadrosunda.çocuk karakter olarak da 10 numara,yeteneği de harbiden iyi.

osvaldo-burak-berk ünsal-altuğ taş (kanat forvet)-umut böyle bile iyi.

Yani forvet transferi kesinlikle sart. Artik Osvaldo mu olur, Mevlüt mü olur, bilemem.

Ama ben bi yabanci forvetten yanayim acikcasi. Osvaldo´yu duyunca gercekten cok sevindim.

O tarz forvetleri cok severim ben. Cok is yapar burda.

Yani forvet transferi kesinlikle sart. Artik Osvaldo mu olur, Mevlüt mü olur, bilemem.

Ama ben bi yabanci forvetten yanayim acikcasi. Osvaldo´yu duyunca gercekten cok sevindim.

O tarz forvetleri cok severim ben. Cok is yapar burda.

valla adını duyunca forumda herkes mutlu oldu.alınmalı da.şampiyonlar liginde oynayacağız bi de..ligde prandelli istediğini oynatır.bazen bruma oynar bazen telles oynar.tarığı alırsak zaten rahatlarız.

emre utkucan sakatmı ? :( hiç bilmiyordum fotoğraftanda belli olmuyor üzüldüm doğrusu

Pablo Osvaldo , Burak Yılmaz ve Mevlüt Erdinç üçlüsü gerçekten çok faydalı bir forvet rotasyonu olur.

Umut Bulut'u da güzel bir fiyata göndermek yada iyi bir yerli transfer hamlesinde takasta kullanırız mis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt