Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-telles-doria-semih-tarık/melo-selçuk/olcan-sneijder-töre/burak

olcan cok ıyı oldu en ıyı yerlı gözümde .tarık yada ıshak oncelık tarık sol bekı kapatırız bır forvet kı mevlut yada osvaldo heralde hoca tercıhını yapacak ınsallah dany ve ched gıbı terımın ıkı kazığını elden çıkarırsak emınım cesera cok sağlam bır stoper alabılır ....

ayrıca ben hazır pıyasaları varken yekta ve umut bulutun satılıp yerlerıne oguzhan kayar berk unsal umut gundogan ıbrahım coşkunun kadroya daha aktıf gırmesı taraftarıyım

Takımda 10-11 tane gavur var onların en az 4 tanesi bir yere gitmeden gavur santrafor veya kanat beklemeyin.

Ugur demirok ile Tarik Camdal i alsinlar artik da rahatliyalim biraz.

Yabanci pek alamiyoruz bari iyi yerli oyunculari kadroya dahil edelim

Kampa kadar umarim transferler gerceklesir.

ReReReRaRaRa

Brw56BgCAAEcTKn.jpg

Nicolas Otamendi Porto'dan Valencia'ya transfer oldu.

Prandelli hocanın ilk teshisi cok iyi.Beğendim düsüncelerini.Bir stoper ve bir golcü muhakkak istiyormus.Defansın sagına ve soluna yerli topcuların da gelmesi gerektigini söylüyormus.Hamle sırası yönetimde.

Prandelli hocanın ilk teshisi cok iyi.Beğendim düsüncelerini.Bir stoper ve bir golcü muhakkak istiyormus.Defansın sagına ve soluna yerli topcuların da gelmesi gerektigini söylüyormus.Hamle sırası yönetimde.

Soluna mi :o :o

10 yildir Telles i bekledik yahu :D

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Kesinlikle süper tespitler. Prandelliye daha gelmeden içim ısındı.

Yerli,alternatif olarak istemis sanırım.Telles'in yedegi yok.İshak mesela olabilir.Haberin linkini de vereyim okumak isteyenler icin.

Mancini'nin raporlarını inceliyor! - NTVSpor.net

Su olabilir evet yani elini rahatlatmak acisindan Telles i bazi maclarda oynatmaz yabanci siniri nedeniyle veya oyuna hamle hakki dogar.

Yerli alinabilecek sol bek Ishak dan baska da pek yok sanirim. Hakan a artik stoper diye bakiyor herkes ki oylesi daha iyi bence de. Stoperde basarili.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt