Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su olabilir evet yani elini rahatlatmak acisindan Telles i bazi maclarda oynatmaz yabanci siniri nedeniyle veya oyuna hamle hakki dogar.

Yerli alinabilecek sol bek Ishak dan baska da pek yok sanirim. Hakan a artik stoper diye bakiyor herkes ki oylesi daha iyi bence de. Stoperde basarili.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Evet,cidden Telles'in yedeği yok.Hakan artık cok agır.O bölgede cok zorlanır.Gerekli bir hamle sol ve sag icin.Gerci sag tarafta cok adam var ama is yapan yok.Tarık ve İshak cok yerinde hamleler olur.

Prandelli'nin bu kadroda tanıdığı Türk futbolcuların başında Hamit geliyordur muhtemelen, kadrolara pek yazılmıyor ama sağ bek veya orta sahada görev verir büyük ihtimal.

Prandelli'nin bu kadroda tanıdığı Türk futbolcuların başında Hamit geliyordur muhtemelen, kadrolara pek yazılmıyor ama sağ bek veya orta sahada görev verir büyük ihtimal.

hamiti rotasyonda selçuk veya melonun yerinde kullanmak faydalı olabilir. sağ kanat için yavaş kalıyor ama orta saha için tecrübesi ve tekniğiyle bizde iş yapar kanaatindeyim.

Prandelli, Ünal Aysal ile İtalya'da yaptığı görüşmede herhangi bir oyuncu ismi vs ve transfer istemedi...

Çünkü Prandelli Aysal'a " Önce takımımı, oyuncularımı tanımalıyım. Sonra gerekirse transferi imkanlarımıza göre yaparız" ifadesi kullandı

Kısaca Başkan Aysal'a, sayın Prandelli kesin olarak herhangi bir oyuncu ismi vermemiş

G.SARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İtalyan hoca transfer yapmayı düşündükleri mevkileri iletti.

Ve Mancini’nin takviye istediği noktaları belirtti. Prandelli ise şu görüşte bulundu...

Prandelli: Türkiye’de şampiyon olmayı beceririz. Elimizde iyi bir kadro var. Bana göre takım iyi ve alternatifler de var, kısaca sorun yok.

ARDINDAN Prandelli önce Avusturya kampında takımı tanımak istediğini iletti ve ekledi...

Prandelli: Önce futbolcularımı yakından tanımalıyım. artı ya da eksi yönlerini görmeliyim. Takımımı iyice tanıdıktan sonra transfer konuşalm

Aysal’ın kulübün mali gerçeklerini aktardığı teknik direktör Prandelli, tekrar başkan Aysal’ın yüreğine su serpecek bir görüşte bulundu…

Prandelli: Bana göre kadro oldukça iyi. kampın ardından bir eksiğimiz var ise oturup imkanlarımız çerçevesinde takımımızı takviye ederiz.

Kısaca Cesare Prandelli, başkan Ünal Aysal’dan astronomik istekler ve herhangi bir transfer bütçesi talep etmemişti.

ARDINDAN, Aysal, 39 kontratlı futbolcu olduğunu ve Avusturya kampı öncesinde elemeleri gereken bir liste olduğunu belirtti.

Çünkü hafta içinde düşünce Mancini’nin raporuna göre kamp kadrosunu belirlemekti.

Ancak Prandelli kamp kadrosunu kendisi belirlemek istedi

Prandelli: 8 Temmuz'da topbaşı yapıp 11 Temmuz’da kampa gidiyoruz.

Prandelli: 3 günlük sürem var. Oyuncularım ile yüz yüze görüştükten sonra kamp kadrosunu belirleyeceğim.

Başkan Aysal da Prandelli’nin isteğini onayladı ve Mancini’nin raporunu referans olarak devretti.

Ali Naci Küçük

Bence hocanın bu rahatlığı bizi olumsuz etkiler.

İshak 2. salih olur..Vasat bir adam ve Fatih terim bir adami tuttumu birakmiyor (bkz kazim) o kontenjandan giriyor milli takima ..o kadar para verip almanin anlami yok..

hamiti rotasyonda selçuk veya melonun yerinde kullanmak faydalı olabilir. sağ kanat için yavaş kalıyor ama orta saha için tecrübesi ve tekniğiyle bizde iş yapar kanaatindeyim.

Aynen katiliyorum. Adami hep sag tarafa hapis etti Terim, halbuki Melo ve ya Selcuk yerinde de rahatca kullanabilirdi Hamiti.

I am the one who knocks!

ARKADAŞALR KAPTIRALIM ARTIK OSVALDO'YU İNŞALLAH İALÇ OLACAK BİZE KAFASI KIRIK AMA BİZE UYAR İNŞALLAH GELİR

Samed Yesil ne alemde? Liverpool satar mi, istermiyiz, gelirmi? Niye gelmez? Gelirsede gelmedim mi der? Kim bunu buraya getirdi götürün su cocuğu.

Aynen katiliyorum. Adami hep sag tarafa hapis etti Terim, halbuki Melo ve ya Selcuk yerinde de rahatca kullanabilirdi Hamiti.

I am the one who knocks!

Hamit ofansif orta saha futbolcusudur. Melo ve selcuk gibi fizigini kullanabilen oyuncu degil. En verimli pozisyonu forvet arkasidir. Oradan forvetlere iyi paslar ve kaleye iyi sut pozisyonlari buluyor.

I am the one who knocks!

Hamit ofansif orta saha futbolcusudur. Melo ve selcuk gibi fizigini kullanabilen oyuncu degil. En verimli pozisyonu forvet arkasidir. Oradan forvetlere iyi paslar ve kaleye iyi sut pozisyonlari buluyor.

Brsqb1sCYAAWNUr.png:large

Asdfghjkl bu twitter bir alem ya :D

Prandelli bizim icin, biz de prandelli icin buyuk bir sans teskil ediyoruz.

Biz iyi bir hoca kazandik. Bizi ozellikle avrupa'da ileriye tasiyabilir. Bilgi ve birikimlerinibize aktarabilir.

Bizim neden prandelli icin sans teskil ettigimize gelince. Bildigimiz gibi prandelli esini kaybetmis ve butun galibiyetlerini esine adiyor. Coligu cocugu var mi bilmiyorum ama sanirim kendini genel olarak isine adamis durumda. Eger basarili bir grafik cizerse ve taraftarin gonlunu kazanirsa, bizde cok guzel bir aile ortami yasayabilir. Hersey ona bagli.

Umarim gereksiz fantazilere girmez ve topculardanen iyi verim alabilecegi bir sistem ve taktikle oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt