Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ontiveroya 4 milyon teklifi varmis bizimkiler 6 diyormus
5de anlasalim hadi bye
Tarık, aşırı overrated bir hal aldı forumda; tamam bek ihtiyacı aşikar da Tarık aradığımız adam değil bence...Ozan Tufan gibi daha yüksek potansiyel vaad eden biri niçin düşünülmüyorsa?...19 yaşında olmasına rağmen şu anda bile Tarık' tan hem fizik hem savunma özellikleri bakımından daha üstün durumda, hücuma da gayet iyi destek veriyor...Ozan olmazsa da sonraki tercih Şener olabilir, başka biri (Gurbetçi filan) bulunamıyorsa...
Ontiveroya 4 milyon teklifi varmis bizimkiler 6 diyormus
5de anlasalim hadi bye
Beyler Prandelli Balotelliyi istiyormuş
Milan ile balotelli icin masaya oturulmus.
Kaynak:Tgrt Haber
Benim bildigim kaynak saglam televizyonda Soyledilerr ama Tgrt yalan haber yapmadi bilmiyorum ne kadar dogru.
ligtv prandelli beklemek istiyormus diyor, sende prandelli baloyu istiyormus diyorsun, kime inanak
ligtv prandelli beklemek istiyormus diyor, sende prandelli baloyu istiyormus diyorsun, kime inanak
Valla Demin Tgrt Haber Tvdee prandelli balotelliyi istemis Lig Tvnin dedigi her habere inaniyormusun Sen Bir ara Caner olayinda galatasaraya gelecek dediler yalan cikti inanmayin fazla su lig tv ye.
tgrt habere baktım öyle bir mevzu yok balotelli ile ilgili araştırmalarım sürüyor
tabi ligtviyede tam olarak güvenmiyorum, onlara göre klose falan bizdeydi zamaninda. ama iste, kimseye inanamiyoruz.
forumdaki birçok arkadaşımın bu sene ligi alalım
ŞL'yi hiç önemsemiyorum, 20.şampiyonluk çok önemli
gibi söylemlerine çok şaşırıyorum
arkadaşlar neden bu 20 sayısını ve 4. yıldızı bu kadar yüceltiyorsunuz
her şampiyonluk çok önemli 20si 30u 40ı sadece istatistikten ibaret
biz bulunduğumuz her kulvarda şampiyonluğu-başarıyı hedefleriz
kuruluş amacımız Türk olmayan takımları yenmektir unutmayalım
kamuoyunda saçma sapan bir algı yaratılıyor ve bizde burda bunun sancaktarlığını yapıyoruz
Ontiveroyu kiralamak lazım, bonservisini veripte gelcek 2-3 milyonun bize faydası olmaz ama kiraladığımız takımda güzel gelişirse 8-10 dan satma ihtimalimiz olur