Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Bu sorunun cevabını biz bilsek gidip bizde basarız parayı.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sorunun cevabını biz bilsek gidip bizde basarız parayı.

Hollanda 1/1 yapar mı beyler? 200-300 basmayı düşünüyorum.
Sen basarsan yapmaz Hüseyin
I am the one who knocks!

Muslera-Telles-Melo-Sneijder kadroda banko. Bruma da kalır. Oldu 5. Bi tane orta saha bi tane defansa alabilirz. Bir de ya forvete ya kanata alırız birini. Ya da amrabat, Chedjou kalır
Ali Ece bildigin mal mal konusmus. Anlatsin ozaman Italyayi neden Gruptan cikaramadigini, Lecceden neden kovuldugunu,Atalantayi nasil küme düsürdügünü. Italya disinda baska bir ülkede takim calistirmamis. Son 6 senede hep yerli teknik direktörler sampiyon yaptilar. Yabancilar türkiyede tutmuyor iste hala anlamiyor bizimkiler. Ben hicmi hic umutlu degilim. Aynisini Mancini icinde düsünüyordum. Bana prandellininbizi sampiyon yapacagi icin tek bir neden söyleyin. Cok merak ediyorum
Doğru söyle Ömer Üründül senmisin ?
Defol git Ramazan Ramazan günaha sokma.
Hugo Almeida ve Prandelli transferleri inş gerçekleşmez diye dualar ediyorum resmen.........
almeidayı anlarımda prandelliyi anlamadım.ne tuhaf tuhaf yorumlar yapıyosunuz ya.prandelli için diğer takımlar dua edebilir gelmesin diye.çünkü GSla büyük başarılar elde edecek biri prandelli.
bunun dışında ben de şu an beddua etmeye başladım prandelli hakkında saçmalayanlar için.
Büyük başarılarmı elde edecek rüyanda mı gördün birader,kulağınamı fısıldadı yahu elin adamını ne cabukta sahiplenip benimsiyorsunuz bu kadar kolay mı oldu bu işler,hangi yabancı hocanın adını duyarlarsa her hafta avatar resimlerinde o hoca oluyor,demek bu kadar basit bu işler..............
Büyük başarılarmı elde edecek rüyanda mı gördün birader,kulağınamı fısıldadı yahu elin adamını ne cabukta sahiplenip benimsiyorsunuz bu kadar kolay mı oldu bu işler,hangi yabancı hocanın adını duyarlarsa her hafta avatar resimlerinde o hoca oluyor,demek bu kadar basit bu işler..............
he basit bu işler.git prandellinin neler yaptığından haberdar ol,sonra gel konuş.
aynen çok büyük işler yaptı beş gün önce İtalya milli takımından kovuldu,Fiorentinayıda hersene ilk 10'a soktu bunlar çok büyük başarılar,sıkıcı klasik İtalyan futboluda cabası ama iki günde sahiplenilmiş bile habarlerde hangi yabancı hoca çıkarsa o hafta o hoca büyük oluyor,kral oluyor,avatarlar onun resmiyle süsleniyor,aylaklık zor iş.............