Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımımızda yeri garanti olan yabancılarımız ;

muslera-b.jpg
Tellesb.jpg
melo-b.jpg
bruma.jpg
sneijder-b.jpg

Takımımızda yeri garanti olan yabancılarımız ;

muslera-b.jpg
Tellesb.jpg
melo-b.jpg
bruma.jpg
sneijder-b.jpg

Telles garanti biyer haketmiyor takimda oyle bi kalitesi yok suan icin gelistirirse kendini olabilir,Bruma icinde bi bakilmasi lazim ikisi arasinda rotasyon olabilir surekli .Bize stoper lazim yabancisindan yoksa bu sene cop.

Galatasaray offer Skrtel £100k per week

Galatasaray are trying to lure Liverpool centre-back Martin Skrtel to Turkey. The Super Lig club will offer the Slovak defender a deal worth £100,000 per week to tempt him from Anfield.

Source: Sunday People

Skrtel yazilmis yabanci basinda .Agger gelse daha cok sevinirim ama bu adamda isimizi cozer.

Sunday People yaziyorsa kesin dogrudur. :D Skrtel bitmis...

Bazen zor oluyor anlamak insanlar ciddi mi bu forumda dalga mi geciyorlar...

Telles garanti biyer haketmiyor takimda oyle bi kalitesi yok suan icin gelistirirse kendini olabilir,Bruma icinde bi bakilmasi lazim ikisi arasinda rotasyon olabilir surekli .Bize stoper lazim yabancisindan yoksa bu sene cop.

Valla hocam kusura bakmayın ama bahsettiğim iki oyuncuda büyük potansiyel vadediyor tamam haklısınız bir oyuncunun 5+3 sınırında yer alması için ;

Muslera , Melo , Sneijder kalitesine yakın ve yaptığı işte gözle görülür derece de katkısı olması gerektiğine bende inanıyorum.

Ancak bu oyuncularda öyle kolay harcanacak oyuncular değil , bu arada stoper konusunda hem fikiriz bize arka tarafı çok iyi toparlayacak , Semih'i kendine getirecek , artık belli bir seviyenin altına inmeden oynamasını sağlayacak , istikrar yakalatacak , Koray'ın da gelişiminde büyük rol oynayacak bir isim lazım.

Prandelli , İnşallah gerek kendisi gerek antrenörleri ile olsun Semih ve Koray ile sıkça ilgilenir.

Alex Telles'in yerine kimi alıp oynatabiliriz sizce renktaşlar ?

NOT : Tamamen kesilmeyecek tabi ki takımdan ancak yer yer rotasyona girecek kendisi ve rotasyonda da ilk tercihlerden birisi yine kendisi.

Sol bek oynayabilecek sanırım iki aday var ;

Tarık Çamdal ve İshak Doğan.

NOT : Tamamen kesilmeyecek tabi ki takımdan ancak yer yer rotasyona girecek kendisi ve rotasyonda da ilk tercihlerden birisi yine kendisi.

tarik sol bek degil. sabri oynasin daha iyi. gelirse sagda oynamasi için olsun. diger türlü gelmesin. her topu zengine veriyor solda genelde ileri gidip. ben gelsin diyorum. ama saga lütfen.

Valla hocam kusura bakmayın ama bahsettiğim iki oyuncuda büyük potansiyel vadediyor tamam haklısınız bir oyuncunun 5+3 sınırında yer alması için ;

Muslera , Melo , Sneijder kalitesine yakın ve yaptığı işte gözle görülür derece de katkısı olması gerektiğine bende inanıyorum.

Ancak bu oyuncularda öyle kolay harcanacak oyuncular değil , bu arada stoper konusunda hem fikiriz bize arka tarafı çok iyi toparlayacak , Semih'i kendine getirecek , artık belli bir seviyenin altına inmeden oynamasını sağlayacak , istikrar yakalatacak , Koray'ın da gelişiminde büyük rol oynayacak bir isim lazım.

Prandelli , İnşallah gerek kendisi gerek antrenörleri ile olsun Semih ve Koray ile sıkça ilgilenir.

Harcansin demiyorum ama direk 5 icinde yer alacak bi durumlari olmadigini soyluyorum +3 icin tam anlamiyla uygunlar ama.Elbet oynucaklar rotasyon olacak sakatlik olacak,kart cezasi olacak sans bulacaklar ama bana kalsa sezona baslarken 5 icinde stoper daha elzem suan icin hem de fazlasiyla elzem.

Sunday People yaziyorsa kesin dogrudur. :D Skrtel bitmis...

Bazen zor oluyor anlamak insanlar ciddi mi bu forumda dalga mi geciyorlar...

Gormedik kaynagi direk kopyaladik neyse ne iste Skrtel,Agger gibi bi adama ihtiyacimiz var ,sonuc bu.

barça suarezin sözleşmesine ağır ceza koymuş eğerki birini ısırırsa diye :D :D :D :D :D

Bu forumda ne kadar cok futbol uzmani var. Cafu'nun daha 1 ay once "ileride Brezilya milli takiminin sol beki olacak" dedigi oyuncuyu begenmiyorlar. :D

Ama haklilardir belki de Cafu ne anlar bekten falan, degil mi?

Hakikaten ilginc bir durum yani, 26 yasinda, kulubunde forma giyemedigi icin 2.5 m opsiyonu varken 1.5 milyona elden cikarilan Motta'nin daha iyi oldugunu iddia edenler mi ararsin, Tarik Camdal daha iyi diyenler mi ararsin, devsirme solbek, bonservisi elindeyken dogru duzgun hic bir kulubun istemedigi Riera daha iyiydi diyenler mi ararsin...

Belki Cafu da FM filan oynasa futbol bilgisi biraz daha derin olurdu ama, yok iste. :D

Harcansin demiyorum ama direk 5 icinde yer alacak bi durumlari olmadigini soyluyorum +3 icin tam anlamiyla uygunlar ama.Elbet oynucaklar rotasyon olacak sakatlik olacak,kart cezasi olacak sans bulacaklar ama bana kalsa sezona baslarken 5 icinde stoper daha elzem suan icin hem de fazlasiyla elzem.

Katılıyorum , bu işin sakatlığı , kart cezası , formsuzluğu , maç içerisinde ki gidişata göre değişiklik durumları falan var.

Onun dışında ŞL dönüşü bir lig maçında rotasyon gibi bir durum ve Türkiye Kupası'da mevcut.

Stoperin bende fazlasıyla elzem olduğu kanaatindeyim peki ya forvet ? ... :)[/QUOTE]

Bence Ishak gayet iyi katki verir acikca soyliyim suan icin Tellesle arasinda bi fark goremiyorum hatta Ishak'in defansi daha iyi ama potansiyel olarak Telles tabi ki daha yuksek ama bugun durum bu.Bi de bitane Isvec asilli mi Norvec asilli mi Turk vardi Enden mi Erdi mi neyse o elemanda fena degildi.

Bu forumda ne kadar cok futbol uzmani var. Cafu'nun daha 1 ay once "ileride Brezilya milli takiminin sol beki olacak" dedigi oyuncuyu begenmiyorlar. :D

Ama haklilardir belki de Cafu ne anlar bekten falan, degil mi?

Inanilir gibi degil. Tarik için 3 milyon€ arti Ontivero verelim diyen bile var. Bazi oyuncular çok overrated forumda.

Bence Ishak gayet iyi katki verir acikca soyliyim suan icin Tellesle arasinda bi fark goremiyorum hatta Ishak'in defansi daha iyi ama potansiyel olarak Telles tabi ki daha yuksek ama bugun durum bu.Bi de bitane Isvec asilli mi Norvec asilli mi Turk vardi Enden mi Erdi mi neyse o elemanda fena degildi.

Erdin Demir'den bahsediyorsun sanırım renktaş , Telles'i geçen sezon kötü oynayan bir Galatasaray'ın içerisinde ki hemen hemen görebileceğimiz en kötü oyunuyla hatırlıyorsun ama bence bunu da belirtmeden geçmek istemedim , çünkü kötü , iyi oynamayan ve formsuz bir takımın içinde , devre arası transfer edilen 21 yaşında ki Brezilya'dan daha henüz çıkmış bir genç sol bek ne kadar kendini gösterebilir ki ?

Kumaşını , potansiyelini , gelecekte ulaşacağı kalitesini zaten çoktan kanıtladı diye düşünüyorum.

Ancak gerektiğinde mevkisinde yerli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu gerçeğini de değiştirmez bu ben şahsen sağ bekte de açık varken ;

Hem Bursaspor'dan Şener Özbayraklı hemde Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ın kadroya katılması gerektiğine inanıyorum.

Hem bize gerekli olan sağ bekimizi buluruz artık ; Şener , Tarık , Veysel üçlüsünün içinden hemde gerektiğinde Tarık'ı başarı ile görev yapabildiği sol bek mevkisinde kullanarak ihtiyacımızı gideririz diye düşünüyorum , bilmiyorum sizler bu konu hakkında ne düşünürsünüz.

tarik sol bek degil. sabri oynasin daha iyi. gelirse sagda oynamasi için olsun. diger türlü gelmesin. her topu zengine veriyor solda genelde ileri gidip. ben gelsin diyorum. ama saga lütfen.

Asıl olarak sağ bek için alınması gerektiğinde hepimiz hemfikiriz fakat gerektiğinde yine iyi bir takım içerisinde başarı ile sol bekte gerekli ihtiyacımızı karşılayacak nitelikte olduğunu düşünüyorum Tarık Çamdal'ın.

Bahsettiğim gibi hem 1.7-1.8 Mn € serbest kalma maddesi olan Şener Özbayraklı'nın hemde , Eskişehirspor'un maddi çıkmazlardan dolayı satmak için uğraş verdiği , bize satmaya can attığı ve çok fahiş bir fiyat çekmediği Tarık Çamdal'ın transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Asıl olarak sağ bek için alınması gerektiğinde hepimiz hemfikiriz fakat gerektiğinde yine iyi bir takım içerisinde başarı ile sol bekte gerekli ihtiyacımızı karşılayacak nitelikte olduğunu düşünüyorum Tarık Çamdal'ın.

ben solda bize bişey verecegini düşünmüyorum. hücuma bindirme yapar icraati fazla olmaz. ters ayagiyla yapamiyor. defansif zaten iyi degil. bize hücumu lazim oda sagda olur. ishagi alalim daha iyi ozaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt