Erdin Demir'den bahsediyorsun sanırım renktaş , Telles'i geçen sezon kötü oynayan bir Galatasaray'ın içerisinde ki hemen hemen görebileceğimiz en kötü oyunuyla hatırlıyorsun ama bence bunu da belirtmeden geçmek istemedim , çünkü kötü , iyi oynamayan ve formsuz bir takımın içinde , devre arası transfer edilen 21 yaşında ki Brezilya'dan daha henüz çıkmış bir genç sol bek ne kadar kendini gösterebilir ki ?
Kumaşını , potansiyelini , gelecekte ulaşacağı kalitesini zaten çoktan kanıtladı diye düşünüyorum.
Ancak gerektiğinde mevkisinde yerli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu gerçeğini de değiştirmez bu ben şahsen sağ bekte de açık varken ;
Hem Bursaspor'dan Şener Özbayraklı hemde Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ın kadroya katılması gerektiğine inanıyorum.
Hem bize gerekli olan sağ bekimizi buluruz artık ; Şener , Tarık , Veysel üçlüsünün içinden hemde gerektiğinde Tarık'ı başarı ile görev yapabildiği sol bek mevkisinde kullanarak ihtiyacımızı gideririz diye düşünüyorum , bilmiyorum sizler bu konu hakkında ne düşünürsünüz.