Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben solda bize bişey verecegini düşünmüyorum. hücuma bindirme yapar icraati fazla olmaz. ters ayagiyla yapamiyor. defansif zaten iyi degil. bize hücumu lazim oda sagda olur. ishagi alalim daha iyi ozaman.

Kişisel farklı düşünceler tabi.

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı , İshak Doğan üçlüsünden en az ikisinin alınmasında hem fikiriz o zaman. :)

Erdin Demir'den bahsediyorsun sanırım renktaş , Telles'i geçen sezon kötü oynayan bir Galatasaray'ın içerisinde ki hemen hemen görebileceğimiz en kötü oyunuyla hatırlıyorsun ama bence bunu da belirtmeden geçmek istemedim , çünkü kötü , iyi oynamayan ve formsuz bir takımın içinde , devre arası transfer edilen 21 yaşında ki Brezilya'dan daha henüz çıkmış bir genç sol bek ne kadar kendini gösterebilir ki ?

Kumaşını , potansiyelini , gelecekte ulaşacağı kalitesini zaten çoktan kanıtladı diye düşünüyorum.

Ancak gerektiğinde mevkisinde yerli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu gerçeğini de değiştirmez bu ben şahsen sağ bekte de açık varken ;

Hem Bursaspor'dan Şener Özbayraklı hemde Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ın kadroya katılması gerektiğine inanıyorum.

Hem bize gerekli olan sağ bekimizi buluruz artık ; Şener , Tarık , Veysel üçlüsünün içinden hemde gerektiğinde Tarık'ı başarı ile görev yapabildiği sol bek mevkisinde kullanarak ihtiyacımızı gideririz diye düşünüyorum , bilmiyorum sizler bu konu hakkında ne düşünürsünüz.

Haklısın zaten benim gordugum bu Avrupa futboluna uyumu henuz saglanmadi Telles'in.Yetenekli olduguna suphe yok ama bu uyum surecini dakikalarini paylasacagi Ishak,Erdin gibileriyle de atlatabilir ve atlatmali cunku 5 yabanci olmali sahada.Yani direk ilk 5 icinde yazilmasi Telles'e de haksizlik olur belki geriye bile goturur kafa olarak.

Forvet konusuna gelirsek Burak kalacagina gore oraya cok buyuk bi yatirim yapmaya gerek yok,gelseydi eger Burak gonderilmeli diyordum zaten.Cunku Burak'in formu boyle yukseliyor biraz guven duyuldugunda gosteriyor kendini direk santrafor olarak.Mevlut gelirse Umut gitmeli Burak-Mevlut-Yabanci X..X yerine tecrubeli bi Italyan forvet isterim Prandelli'den Gillardino,Bianchi,Toni(tabi cok yasli gerek yok) vs gibi aygir Italyan forvetleri Turkiye'de inanilmaz fark yaratir fizikleriyle Zlatan gibi olurlar Turkiye liginde.

Kişisel farklı düşünceler tabi.

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı , İshak Doğan üçlüsünden en az ikisinin alınmasında hem fikiriz o zaman. :)

yabanci siniri yüzünden evet. şenerin defanstta yedigi çalimlar yüzünden sogumuştum ama neyse. onun bir ortalari iyi. diger yönleri vasat geliyor bana bilmiyorum. diger 2 si gelsin bişey demem.:D

Haklısın zaten benim gordugum bu Avrupa futboluna uyumu henuz saglanmadi Telles'in.Yetenekli olduguna suphe yok ama bu uyum surecini dakikalarini paylasacagi Ishak,Erdin gibileriyle de atlatabilir ve atlatmali cunku 5 yabanci olmali sahada.Yani direk ilk 5 icinde yazilmasi Telles'e de haksizlik olur belki geriye bile goturur kafa olarak.

Forvet konusuna gelirsek Burak kalacagina gore oraya cok buyuk bi yatirim yapmaya gerek yok,gelseydi eger Burak gonderilmeli diyordum zaten.Cunku Burak'in formu boyle yukseliyor biraz guven duyuldugunda gosteriyor kendini direk santrafor olarak.Mevlut gelirse Umut gitmeli Burak-Mevlut-Yabanci X..X yerine tecrubeli bi Italyan forvet isterim Prandelli'den Gillardino,Bianchi,Toni(tabi cok yasli gerek yok) vs gibi aygir Italyan forvetleri Turkiye'de inanilmaz fark yaratir fizikleriyle Zlatan gibi olurlar Turkiye liginde.

Telles konusunda anlaştığımıza sevindim renktaş. :)

Mevlüt Erdinç'in alınmasını şahsen istiyorum bende fakat Burak Yılmaz , Mevlüt Erdinç ikilisinin yanına forvet rotasyonuna yabancı ve yedek kalmayı sorun etmeyecek ancak oynadığı zamanda hemen farkını gösterebilecek yeri geldiği zaman maç alabilecek komple bir isim lazım kiralık olur yüksek ihtimalle.

Ancak kim olur bu isim bilmiyorum , Gilardino , Toni vs. çok yaşlı isimler olur diye düşünüyorum , Bianchi biraz daha genç tabi bunlara göre fakat oda 31 yaşında , Osvaldo iyi olabilir fakat onuda kulübede oturtabilir miyiz yerine göre bilmiyorum.

Joel Campbell nasıl olur kendisi kanat - forvet tarzında bir oyuncu hem Arsenal tekrar kiralamayacak deniyor birde oyuncu ile sıkı iletişim kurup , kiralık anlaşmamıza opsiyon ekledik mi on numara transfer olur diye düşünüyorum yer yer kanatta yer yer forvette görev yapabilir rahatlıkla.

Burak Yılmaz , Mevlüt Erdinç , Joel Campbell fena olmaz gibi hem ne Burak'ın çok önünü kapatır ne de sadece Burak'a mecbur kalmayız gol konusunda.

erdin demirmidir nedir bir ara anlaşıldı diye adı çıkmıştı medyada bizle videoları fena değil aslında ishak yerine onu alsak fena olmaz

yabanci siniri yüzünden evet. şenerin defanstta yedigi çalimlar yüzünden sogumuştum ama neyse. onun bir ortalari iyi. diger yönleri vasat geliyor bana bilmiyorum. diger 2 si gelsin bişey demem.:D

Daha iyileri yok gibi bu üçlüden en az ikisi alınmalı hatta gerekli bütçe olsa üçünü de alıp piyasayı toparlamak gerekli derdim ancak biraz zordayız bu sezon.

Sol bek için zaten alternatif oyuncumuz yok İshak Doğan'ı oraya koy.

Sağ bekimiz neredeyse hiç yok Sabri'nin sözleşmesi bitti , Eboue sınırdan ve performansından dolayı yolcu.

Veysel ise orta karar , biraz belirsiz fakat herkesten 2 hafta önce girmiş Veysel kampa bunu öğrendim , çalışıyor yani helal olsun.

(Salı top başı yapacağımıza göre geçen ayın 22'sinden veya 24'ünden beri çalışmalara başlamış kendi başına)

O yüzden buraya da en çok potansiyel vadeden iki yerli sağ beki transfer edebiliriz , ikisinden hatta Veysel ile birlikte üçünden biri tutmalı ve istikrar sağlamalı.

Tarık'ı yeri geldiği zaman sol bekte yeri geldiği zamanda kanatta kullanabiliriz.

Soyle bi Yabanci kadrosu olabilir tabi rotasyon uygulanacak.

5 icin;

Muslera

Agger

Melo

Bruma(bas rotasyoncu)

Sneijder

+3 icin;

Telles

Ortasahaya cift yonlu oynucak tempolu cok abarti olmayan bi eleman(Selcuk'un pili bittiginde lazim olacak)

Gillardino

gibi bi kadro kurulabilir..

Kim ne derse desin 5 yabancinin oldugu yerde 1'ni kaleciye kullanmak cok buyuk bi stratejik hata,elini inanilmaz gucsuzlestiren bi durum cunku rotasyon yapilmaz Muslera'ya.Onur filan gelse dicem de pek sanmiyorum ama yine de bi umut.

Soyle bi Yabanci kadrosu olabilir tabi rotasyon uygulanacak.

5 icin;

Muslera

Agger

Melo

Bruma(bas rotasyoncu)

Sneijder

+3 icin;

Telles

Ortasahaya cift yonlu oynucak tempolu cok abarti olmayan bi eleman(Selcuk'un pili bittiginde lazim olacak)

Gillardino

gibi bi kadro kurulabilir..

Kim ne derse desin 5 yabancinin oldugu yerde 1'ni kaleciye kullanmak cok buyuk bi stratejik hata,elini inanilmaz gucsuzlestiren bi durum cunku rotasyon yapilmaz Muslera'ya.Onur filan gelse dicem de pek sanmiyorum ama yine de bi umut.

Eldekilerden kurtulmadna zor biraz yabancılar hatta para yok denip duruyor bu sebepten dolayı Amrabat'ın kalabileceğini düşünüyorum defans olarak Chedjou gitmeden birşey olmaz diyorum ne Agger ne başka biri Dany'i biranönce elden çıkarmamız lazım Ontiyede kiralık bir kulüb bulmalıyız. Alınacaksa bu sene yabancılarında satın alma opsiyonlu kiralanması tercih edilmelidir.

Eldekilerden kurtulmadna zor biraz yabancılar hatta para yok denip duruyor bu sebepten dolayı Amrabat'ın kalabileceğini düşünüyorum defans olarak Chedjou gitmeden birşey olmaz diyorum ne Agger ne başka biri Dany'i biranönce elden çıkarmamız lazım Ontiyede kiralık bir kulüb bulmalıyız. Alınacaksa bu sene yabancılarında satın alma opsiyonlu kiralanması tercih edilmelidir.

Haklisin zor durumlar bekliyor bizi bakalim ne olacak,nasil kurtulacaz yuklerden.Eger kurtulursak Stoper haric digerleri kiralik olabilir hatta gayet guzel olur.

Haklisin zor durumlar bekliyor bizi bakalim ne olacak,nasil kurtulacaz yuklerden.Eger kurtulursak Stoper haric digerleri kiralik olabilir hatta gayet guzel olur.

Salih'ten kurtulduk ama hala çok fazla türk ve yabancı oyuncu var ne yapıcaz anlamış değilim. 3 er 5 er takasa verelim işte Engin Baytar'ı Sercan'ı Yiğit Gökoğlanı paket yap ver işte Karabük'e verip İshak'ımı alırsın artık yoksa Bursa'ya verip Şener'imi alırsın al 3 ve 1 al açılsın biraz şu kadro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt