Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera satılıp onur alınsa 5+3 saçmalığına karşı yapılabilinecek en büyük hamle yapılmış olunur.

Neden? Bence çok kaliteli yetenek milli takimda pek iyi oynamazsa bile bu sezon HSVla çok gol atti Dortmund ve Bayern gibilere karsi bile.

karaktersiz ama

Hamburg da kalmak istemedi., Hamburg da onu vermek istemedi. Psikolog'u kendisini iyi hissetmiyor diye ayin 15ine kadar antremanlara katilmamasina karar verdi. Sonunda Leverkusen'e transfer oldu ve hic birsey yokmus gibi pazartesi günü antremanlara baslayacakmis.

Böyle oyunculardan hayir gelmez bence.

SA

bugün gündemi pek takip etmedim..

yeni birsey var mi ?

Ya Arkadaslar Rami falan diyorsunuzda guzel saglam Stoper ama Yonetimimiz ilgileniyor mu simdi Rami diye yormayalimm kendimizi İlgileniyorsak insallah ilgileniyoruzdur.

Renktas Profil resmini ne zaman degistircen.Prandelli geliyor :D :D Tuchel yalan oldu :D Bu arada Sen balotelliyi mi tercih ederdin Yoksa osvaldoyu mu sence hangisi daha iyi oynuyor.

Kalacak ulan, bu foto kalacak! :D

Zor bir soru yasin..Tabi Balotelli yetenek olarak bakarsak cok üst düzey bir oyuncu. Ama karakter,diszplin sorunlari var...Kendisi de depresif mis Menjarine göre. Yani cok zor bir karakter....Ama Prandelli aslinda Balotelli ile hep iyi anlasildi...

Osvaldo de böyle, o da cok zor bir karakter. Ama Balotelliye kadar degil :D

Ikisi iyi futbolcu. Osvaldo bizim icin daha gercekci bir hedef. Milan Balotelli icin en az 20 Milyon € isteycektir.

Osvaldo ise 10-12 arasi veya kiralik + satin alma opsiyonu ile alabillirz, kendisi de gelmek isteycektir bence.

Osvaldo Balotellyi göre daha cok kosuyor, defansta yardim ediyor vs.

Cok güclü, hava toplarinda iyi, teknigi cok iyi. Burak-Osvaldo ikili cok iyi bir ikili olabillir.

Balotelli daha pahali , daha riskli ve cok daha zor bir Transfer.

Ikisini hayir demem :D Ama Osvaldo bizim icin daha gercekci bir hedef. Prandelli onu gercekten Takimda görmek istiyorsa, Osvaldoyu alacagiz...

Yalcin Ayhan Besiktas ta..

Son Dakika Engin Verel haberi :D

muslera satılıp onur alınsa 5+3 saçmalığına karşı yapılabilinecek en büyük hamle yapılmış olunur.

Muslera yi satacagina biraz daha iyi dusunseydin keske, Tarik i al, Gokhan Inler i al, Mevlut al daha mantikli. Muslera yi satmayiz yeter artik, adam 4 yillik yeni kontrat yapti hala vidi vidi.. Onur da ne varsa amma sisirdiniz..

Kalacak ulan, bu foto kalacak! :D

Zor bir soru yasin..Tabi Balotelli yetenek olarak bakarsak cok üst düzey bir oyuncu. Ama karakter,diszplin sorunlari var...Kendisi de depresif mis Menjarine göre. Yani cok zor bir karakter....Ama Prandelli aslinda Balotelli ile hep iyi anlasildi...

Osvaldo de böyle, o da cok zor bir karakter. Ama Balotelliye kadar degil :D

Ikisi iyi futbolcu. Osvaldo bizim icin daha gercekci bir hedef. Milan Balotelli icin en az 20 Milyon € isteycektir.

Osvaldo ise 10-12 arasi veya kiralik + satin alma opsiyonu ile alabillirz, kendisi de gelmek isteycektir bence.

Osvaldo Balotellyi göre daha cok kosuyor, defansta yardim ediyor vs.

Cok güclü, hava toplarinda iyi, teknigi cok iyi. Burak-Osvaldo ikili cok iyi bir ikili olabillir.

Balotelli daha pahali , daha riskli ve cok daha zor bir Transfer.

Ikisini hayir demem :D Ama Osvaldo bizim icin daha gercekci bir hedef. Prandelli onu gercekten Takimda görmek istiyorsa, Osvaldoyu alacagiz...

İnsallah Osvaldoyu aliriz o zaman bana Drogbayi andirdi bu yazdiklarinla :D drogbada hava toplarini defansa yardim eden birisiydi insallah bu osvaldo gelir o zaman bu trabzonadaa gol atmisti bu bu arada Tuchelede Formamiz cok yakismis :D

Büyük transfer.Yalcın'ın degerini biz bilemedik.Orhan Ak'ı da alırlar umarım.

kaan baysal inşallah tutar.videodan yetenekli gibi.prandelli gençlere de değer veriyo zaten.atalanta altyapısında onca sene görev yapmış.çok başarılıymış o süreçte...ibrahim coşkun,oğuzhan veya berk ünsala şans verirse şaşırmam.

Yaprak kımıldamıyor.Herkes tatil de anasını satiyim bizde İstanbul da sıcaktan buhar olacaz.

Yalcin ayhani cok begeniyorum keske biz alsaydik tas gibi defans saka saka kargalar bu kasabi alarak yine bombayo patlattilar bide simdi bu kasaba nevzat demir tesislerinde iki top verip kartal kanadida yaptirirlar :) :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt