Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ismarlama haberler baslamis...

"Dunya Kupasinda beklenenin altinda bir performans ortaya koyan Prandelli yarin Istanbul'a geliyor"

"Galatasaray'in Jorge Sampaoli yapilan teklifi geri cevirdigi icin 2. tercih olarak Prandelli'ye yoneldigi iddia ediliyor"

Bakalim daha neler olacak, hele bir lig baslasin.

Muslera yi satacagina biraz daha iyi dusunseydin keske, Tarik i al, Gokhan Inler i al, Mevlut al daha mantikli. Muslera yi satmayiz yeter artik, adam 4 yillik yeni kontrat yapti hala vidi vidi.. Onur da ne varsa amma sisirdiniz..

ben mevcut şartlar altında dedim senin transfer listesi bi hayli ütopya.

sözleşmesinde 15 e serbest kalır maddesi olsaydı 50 kere alırlardı wesleyi:D

Ne zaman ileryecek su sayfa 1 saattir 1 sayfada kaliyoruz :D Millet tatil yapiyor herhalde kimse yok fazla :)

Muslerayi satsan bile onuru hemen vereceklerini mi sanıyorsunuz. Mus 20'ye gitse Onura 15 isterler. Haklılar da. Mus gittiği an tok alıcı modundan çıkarız onlar da tok satıcı oldu mu gel de çöz bu işi. Biraz mantıklı olun Allah aşkına. Dünyanın en iyi kalecilerinden biri elinde biz hala satma derdindeyiz.

Mus ve Sino mecburen kalmalı.

Bugun KAP a Necati Ates dusecekmis :oops:

Engin Verel

Ismarlama haberler baslamis...

"Dunya Kupasinda beklenenin altinda bir performans ortaya koyan Prandelli yarin Istanbul'a geliyor"

"Galatasaray'in Jorge Sampaoli yapilan teklifi geri cevirdigi icin 2. tercih olarak Prandelli'ye yoneldigi iddia ediliyor"

Bakalim daha neler olacak, hele bir lig baslasin.

Sabah spor programi vardi (adini unuttum, biri kel eski hakem di galiba), alt yazi: "Kariyerinde kupa ve sampiyonlugu olmayan Prandelli Galatasaray'da basarili olur mu?"

Bu Haluk Yurekli de amma salliyor, ''vardir, olabilir, mumkundur'', guzel salliyor, tutarsa mantiginda..

neco gelsin kazma umutun maaşından kurtulma ihtimalimiz doğar 2m euroya yakın alıyor + necati sonradan girip iş yapabilecek yetenekte umut ise tam tersi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt